Search

Σε προσωρινή αναστολή του Παιδικού πρωταθλήματος προχωρά η ΕΠΣ Ξάνθης!

Σε προσωρινή αναστολή του Παιδικού πρωταθλήματος προχωρά η ΕΠΣ Ξάνθης λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων των ομάδων. Με την Ένωση με δελτίο τύπου της να γνωστοποιεί πως δίνει περιθώριο μέχρι τις 27 Οκτωβρίου να τακτοποιηθούν τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά οι ομάδες που θα μετέχουν, κα ιεν συνεχεία με αποφασιστεί σε νέα συνεδρίαση αν θα έχουμε οριστική διακοπή η συνέχιση των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:

“Η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης ενημερώνει ότι το παιδικό πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017 αναστέλλεται λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων των ομάδων.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης λαμβάνοντας υπόψη της τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και ενώ με απόφαση της μείωσε το παράβολο συμμετοχής από 280 € σε 200 € ανά τμήμα, τα περισσότερα σωματεία δεν ανταποκριθήκαν όπως υποχρεούνται.

Για τον λόγο αυτό η αρμόδια επιτροπή Παιδικού Πρωταθλήματος, αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία της 27-10-2016, όπου θα πρέπει τα σωματεία να είναι τακτοποιημένα τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά (δηλώσεις συμμετοχής – καταστάσεις υγείας), θα συνεδριάσει εκ νέου για να αποφασίσει για την συνέχιση ή οριστική διακοπή των αγώνων.

Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας θα διεξαχθεί η κλήρωση στις 01-11-2016, μόνο εφόσον συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων.”

Share it