Search

Με φιλική εξάρα επί των συναδέλφων τους απο το Κίρτζαλι γιόρτασαν τον Άγιο Αρτέμιο οι αστυνομικοί της Ροδόπης!

Η 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Στα πλαίσια των σχετικών εορτών, που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 17-20 Οκτωβρίου, σήμερα Πέμπτη(20/10)  διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κίρτζαλι Βουλγαρίας, με τους αστυνόμους της Ροδόπης να επικρατούν με το επιβλητικό 6-1! Για την ιστορία τα τέρματα για τους αστυνομικούς της Ροδόπης πέτυχαν οι Τσιπλακίδης Αθ.(3), Ροδουσάκης(2) και Δούκας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Δημητριάδη και Ρόιδο.

Για την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αγωνίστηκαν οι: Αλαμανίδης, Τσιπλακίδης Σ., Κολάκης, Τσιτσεράκης, Τσαλίδης, Δούκας, Τσιπλακίδης Αθ., Ροδουσάκης, Παπαγεωργίου, Γούσιος. Ενώ γωνίστηκαν και οι Βοσνίδης, Βοτσάς και Τσιλιγγαρίδης.

Μετά το πέρας του φιλικού στα πλαίσια του εορτασμού απονεμήθηκαν πλακέτες και μετάλλια στις δύο ομάδες, ενώ ο Περιφερειακός Διευθυντής ΑΜ-Θ κ. Μενξίδης απένειμε πλακέτα στον αντίστοιχο Αστυνομικό Διευθυντή του Κίρτζαλι. Ενώ μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε γεύμα σε γνωστό κατάστημα της πόλης της Κομοτηνής.

Share it