Search

Τίμησαν την μνήμη του Αλέξανδρου Γούλα με φιλικό ματς Κεσσάνη Ερασμίου και Κ17 Ξάνθης(+40photos)

Στα πλαίσια της μετονομασίας του Δημοτικού γηπέδου του Ερασμίου σε “Αλέξανδρος Γούλας” προς τιμήν του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κεσσάνης, διεξήχθη φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας της Κεσσάνης Ερασμίου και την ομάδας Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη.

Στην αναμέτρηση που διεύθυνε ο τιμ μάνατζερ της Ξανθιώτικης ΠΑΕ και βετεράνος διαιτητής Γιώργος Κασναφέρης, με βοηθούς τους επίσης βετεράνους διαιτητές Στέφανο Δρασκέλη και Γιώργο Κωνσταντινίδη, η ομάδα Κ17 της Ξάνθης επικράτησε με 2-0 χάρις τα τέρματα απο το πρώτο μέρος των Τσιλιγγίρη και Οκάν Σουλεϊμάν.

Για τη νεανική ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου ο Χρήστος Μαλαδένης ξεκίνησε το ματς με τους: Στεργιαννίδη, Γιγίντ, Τιφτίκη, Τοπουζίδη, Βαφειάδη, Μαλαδένη Β., Τσούλφα, Χατζηπατέρα, Μαλαδένη Μ., Μπάτζιο, Μπερκέ. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κακούρης, Γκρίτζιος και Ελευθεράκης.

Για την Κ17 της Ξάνθης ο Κώστας Μπεδρελής ξεκίνησε το ματς με τους: Ζουρνατζίδη, Τριανταφύλλου, Τενεκέ, Θεοφυλάκη, Λεωντσάκο, Δουλγέρη, Σπυριδωνίδη, Τσιλιγγίρη, Σουλεϊμάν, Γκασιμπαγιαζίδη, Ιωάννου. Αγωνίστηκαν και οι: Ποδάρας, Γράβας, Κιολείδης, Θυμιάνης, Κιούπης, Ισμέτογλου, Κοντάκης, Ζώτος, Τηλαβερίδης, Γκατζόγιας και Μανιάς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμές απο την φιλική συνάντηση που διεξήχθη στη μνήμη του Αλέξανδρου Γούλα μέσα απο τον φακό του SA…

Share it