Search

Παρέμεινε πρόεδρος της Football League ο Σφακιανάκης, παραιτήθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος Ρέλλας

Ισχυρότατο μέτωπο εναντίον του Στέλιου Σφακιανάκη δημιουργήθηκε πλέον στην Ένωση Β’ Εθνικής.

Στα γραφεία της διοργανώτριας στην οδό Θεμιστοκλέους στο κέντρο της Αθήνας στη διάρκεια του Δ.Σ. το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) συνολικά 11 ομάδες τάχθηκαν κατά του προέδρου της διοργανώτριας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του a-sports.gr οι ΠΑΕ, που ψήφισαν την αποπομπή του Σφακιανάκη από το θώκο της διοργανώτριας είναι οι: Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, Χανιά και Άρης!

Ωστόσο, ο αριθμός 11 δεν ήταν ικανός να ρίξει τον Σφακιανάκη, με δεδομένο ότι για να περάσει η πρόταση μομφής απαιτείται -βάσει καταστατικού- πλειοψηφία 3/4, η οποία οριακά δεν επιτεύχθηκε με δεδομένο ότι έλειπαν δύο ομάδες (Καλλονή και Σπάρτη), ενώ δεν συμμετείχε της ψηφοφορίας και ο Πανελευσινιακός λόγω της εκκρεμοδικίας που υπάρχει.

Έτσι το 11 σε σύνολο 15 ομάδων δεν ήταν αρκετό και αυτό ξέχωρα από τη θέση του εκπροσώπου της ΕΠΟ.
Είναι σαφές, ωστόσο, ότι με αυτές τις συνθήκες το μέλλον του Σφακιανάκη δεν φαίνεται να είναι εύκολο στην ηγεσία της Β’ Εθνικής…

Παρόλα αυτά, όμως, υπήρξε απώλεια από το προεδρείο και αυτή αφορά τον μεγαλομέτοχο του Παναιγιάλειου Αντώνη Ρέλλα. Ο α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής εμφανώς απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στο διοικητικό φορέα της δεύτερης κατηγορίας υπέβαλε την παραίτηση του. Έτσι, η θέση του α’ αντιπροέδρου είναι πλέον κενή.

Πηγή: a-sports.gr

Share it