Search

Νικηφόρα πρεμιέρα για τους Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης με διπλό στην Κομοτηνή επί της ΕΠΣ Θράκης!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παιδικό πρωτάθλημα Μεικτών ομάδων η ΕΠΣ Ξάνθης που έφυγε νικήτρια απο το Ενωσιακό γήπεδο της Κομοτηνής επικρατώντας με 2-0 της ΕΠΣ Θράκης.

Τα τέρματα για την ομάδα της Ξάνθης σημείωσαν στο 55′ με κεφαλιά ο Αραμπατζής για να έρθει με σουτ απο κοντά ο αρχηγός των Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης Χρήστος Μαρκοσιάν στο 70′ να διαμορφώσει το τελικό 2-0 για την ομάδα της Ξάνθης που συνδυάστηκε απο πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρυσοβαλάντης Στρατούδης με βοηθούς τους Λευτέρη Παπαχρήστο και Παναγιώτη Σταφύλα της ΕΠΣ Έβρου.

 

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ(Σπ. Κουτσογιάννης):Μουσταφά, Γκάζος, Κοντό, Φερετίμ, Ρεντέζης, Αστργιδης, Χασαν, Πολυμέρης, Χατζηνάκης, Αντωνιάδης, Χαλή. Αγωνίστηκαν και οι: Δημόπουλος, Αρβανιτης, Κυρουβινης, Τσομπανιδης και Στυλιανίδης.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗ(Απ. Κουτρουλός): Κοτσάκης, Μπαργκάν, Κουτσόγλου, Χασάνογλου, Γκρηγκοριάν, Ιγνατιάδης(55′ Ξιμιτίδης), Βαφειάδης, Αραμπατζής(75′ Καφετζής), Περτσανίδης(75′ Ιωαννίδης), Μαρκοσιάν(75′ Κυριακού), Φαμήογλου(65′ Ηλιάδης)

 

Share it