Search

Και επίσημα δόθηκε το όνομα του Αλέξανδρου Γούλα στο γήπεδο του Ερασμίου(+20photos)

Διεξήχθη σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση το μεσημέρι της Τετάρτης(19/10) στο Δημοτικό γήπεδο Ερασμίου η τελετή της επίσημης μετονομασίας του γηπέδου, που απο σήμερα φέρει το όνομα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Κεσσάνης Αλέξανδρου Γούλα.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Περιφέρειας Τοπείρου της Μητρόπολης Ξάνθης πάτερ Ιωάννης, και ο πάτερ Αλέξης ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου που βρίσκεται στο Εράσμιο. Ενώ μετά το πέρας της δέησης ακολούθησαν υπό έντονη φόρτιση οι ομιλίες των Δημάρχου Τοπείρου, και παλιού ποδοσφαιριστή της Κεσσάνης, Θωμά Μίχογλου αλλά και του αδερφού του αδικοχαμένου Αλέξη, Γιώργου Γούλα. Στην εκδήλωση το παρόν εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Ξάνθης έδωσε ο Ερασμιώτης Αντώνης Κουτσουρλής αλλά και οι Αντιδήμαρχοι Τοπείρου Νίκος Κιατίπης και Μπάμπης Σπυριδόπουλος(πρόεδρος Π.Π.Αθλητισμού) και ο πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου Ερασμίου κ. Τερζής, αλλά και πολλοί φίλοι όπως και μέλη της οικογένειας του Αλέξη Γούλα.

Όπως φυσικά και η ομάδα Κ17 της Ξάνθης, με την οποία άλλωστε διεξήχθη φιλικό παιχνίδι στην μνήμη του Αλέξη Γούλα, το παρόν έδωσε και ο τιμ μάνατζερ της Ξανθιώτικης ΠΑΕ Γιώργος Κασναφέρης. Περισσότερα για το παιχνίδι θα ακολουθήσουν σε νέο ρεπορτάζ.

Να θυμίσουμε πως ο Αλέξης έχασε την ζωή του το 2003 σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω απο το Άβατο. Μάλιστα τότε προς τιμήν του η τότε διοίκηση της ομάδας είχε διεξάγει τρισάγιο και φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την τότε Skoda Ξάνθη, που είχε στον πάγκο της τον Νίκο Καραγεωργίου.

Δεκατρία χρόνια αργότερα και μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Τοπείρου Νίκος Κιατίπης, την οποία αποδέχθηκε φυσικά η σημερινή διοίκηση της Κεσσάνης Ερασμίου, το γήπεδο της ομάδας αποκτά τη νέα του ονομασία «Αλέξανδρος Γούλας»

Δείτε παρακάτω το πλούσιο φωτορεπορτάζ του SA που βρέθηκε στο Εράσμιο για την σπουδαία ενέργεια της μετονομασίας του γηπέδου, για να τιμηθεί η μνήμη του Αλέξη Γούλα…

Share it