Search

Ο απολογισμός των 7 Θρακιωτών της Super League! Ο νέος ρόλος του Μπέρτου και οι 11 ασίστ του Μάνταλου

Με μια εκκρεμότητα, το ματς ΠΑΣ Γιάννινα Λεβαδειακός που αναβλήθηκε λόγω σεισμού, διεξήχθη η 7η αγωνιστική της Super League οπού αναμφίβολα το αποτέλεσμα της αγωνιστικής το πέτυχε η Ξάνθη που έφυγε θριαμβεύτρια απο την Αθήνα κερδίζοντας με 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Πάμε όμως να εγκαινιάσουμε μια νέα στήλη στο SportsAddict, οπού όπως κάνουμε με τους πιτσιρικάδες που αγωνίζονται στα τμήματα Υποδομής ομάδων της Super League αλλά και σε αυτούς που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική πλέον θα τσεκάρουμε τον έλεγχο των Θρακιωτών και στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

bertos-tripoli

Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς  2-0: Την πρώτη του νίκη με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε ο Ξανθιώτης αμυντικός των Αρκάδων Μανώλης Μπέρτος που μάλιστα είχε εξαιρετική παρουσία σε νέα θέση, καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προτίμησε να τον χρησιμοποιήσει σαν στόπερ αντί για δεξί μπακ που είναι η θέση του. Και ο Μπέρτος ήταν απλά…απροσπέλαστος βοηθώντας την ομάδα του να διατηρήσει το μηδέν και να φτάσει στη νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά. Ως αλλαγή στο 80′ μπήκε ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός του Πλατανιά Θανάσης Ντίνας με τους Κρητικούς του Κομοτηναίου βοηθού προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη να μην απειλούν ιδιαίτερα.

mantalos-platellas

Λάρισα – ΑΕΚ  1-2: Νίκη πανηγύρισε και ο Πέτρος Μάνταλος που πλέον… συνήθισε την μάσκα και φαίνεται να μην τον επηρεάζει όσο στην αρχή. Ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ είχε πολύ καλή απόδοση και στα 95′ λεπτά που αγωνίστηκε στο “AEL FC ARENA” βοηθώντας με τις 11 πάσες που μοίρασε, πρώτος σε πάσες στο ματς μετά τον γκολκίπερ Ανέστη που είχε 12, την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Βαγγέλης Πλατέλλας που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ στην ΑΕΛ βασικός αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο πρώην της Ξάνθης Πάβολ Φάρκας χωρίς κάτι το ιδιαίτερο σε αντίθεση με τον πρώην “πράσινο” Γιάννη Ποτουρίδη που έμεινε στον πάγκο.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός  0-2: Πολύ καλή παρουσία είχε ο Εβρίτης μέσος του Πανιωνίου Μανώλης Σιώπης, που έδωσε μάχες στον χώρο του κέντρου με τους μεσοεπιθετικούς του Ολυμπιακού. Στα θετικά του πως σε ένα ματς που έβγαινε σχετικά εύκολα η κάρτα αυτός κατάφερε να την αποφύγει, με την ομάδα του όμως να μην μπορεί να πάρει κάτι θετικό απο το ματς παρότι είχε καλές στιγμές.

Παναιτωλικός – Κέρκυρα  4-0: Εκτός αποστολής της Κέρκυρας παρότι ήταν στην αρχική 20αδα έμεινε ο Εβρίτης Στράτος Χιντζίδης.

ΠΑΟΚ – Ηρακλής  1-0: Εκτός αποστολής του Ηρακλή έμεινε ο Κομοτηναίος αμυντικός Δημήτρης Βοσνακίδης.

Share it