Search

Όρθιος ο Α.Ο. Αριστείνου πήρε τον βαθμό απ’ την ΠΑΕΝ(+20pics&video)

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν άφησε κανέναν απ’ τους θεατές ικανοποιημένο για το θέαμα που (δεν) προσέφερε, Α.Ο.Αριστείνου και ΠΑΕ Νίψας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0. Λίγες οι φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες με τους δύο τερματοφύλακες να μην χρειάζεται να πραγματοποιήσουν τις μεγάλες επεμβάσεις για να κρατήσουν το 0, ενώ και στις λίγες στιγμές που χρειάστηκε να το κάνουν, Καρβουνίδης και Μπινόπουλος ήταν εκεί.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή, προσπαθώντας να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Αριστείνου. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν κλείσει καλά τους χώρους.

Στην αρχή πάντως τίποτα δεν προοικονομούσε το 0-0, με την Νίψα να απειλεί μόλις στο 1′ με τον Λαμπάκο, τον Καρβουνίδη όμως να μην έχει κανένα πρόβλημα. Ο Λυμτσιούλης απάντησε στο 4′ για την ομάδα του Αριστείνου. Στο 6′ η Νίψα έφτασε κοντά στο 0-1, αλλά ο Καρβουνίδης έδιωξε θεαματικά το σουτ μέσα απ’ την περιοχή του Πεχλιβανίδη, με τον ίδιο παίκτη να απειλεί και 13′ και το 23′ και στις δύο περιπτώσεις όμως, είδε την μπάλα να περνά έξω. Η μεγαλύτερη στιγμή του Αριστείνου, ήταν το σουτ του Γκαϊτατζή μέσα απ’ την περιοχή, μετά από κόρνερ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπινόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ακριβώς συνέβη και στο πρώτο, απείλησε νωρίς-νωρίς ο Λαμπάκος, με τον καρβουνίδη και πάλι να μπλοκάρει. Στο 55 ο Λαμπάκος και πάλι, από ωραία μεταβίβαση του Τσαουσίδη, προσπάθησε να απειλήσει με το αριστερό, όμως είδε την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Δυο λεπτά αργότερα σημειώθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, με τον Μπίτσο να σημαδεύει μέσα απ’ την περιοχή και υπό την πίεση του Κοτζαμανίδη, το αριστερό δοκάρι του Μπινόπουλου, που ήταν εξουδετερωμένος. Στο 77′ και το 78 Λαμπάκος και Τσαουσίδης, τέσταραν τα αντανακλαστικά του Καρβουνίδη, που ειδικά στο φάουλ του Τσαουσίδη πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση.  Με το ματς να κοντεύει στο τέλος και την ομάδα της Νίψας να έχει αναλάβει ψηλά, το Αρίστινο ήταν αυτό που δημιούργησε τις προϋποθέσεις να σκοράρει σε κάποια κόντρα, με τον ταχύτατο Λυμτσιούλη να δημιουργεί ρήγματα αλλά να μην έχει σωστές επιλογές στο τέλος, στο 78, το 83 και το 89.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να ξεκινάνε με 1 βαθμό τον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

 

A.O. Αριστείνου: Καρβουνίδης, Κούπας, Γκαϊτατζής, Γκαβουγιώργης, Καρασάνης Θ., Γκαϊτατζής, Καρασάνης Χ.,, Λυμτσιούδης, Ντεφίδης, Μπίτσος, Κυριακίδης,

ΠΑΕ Νίψας: Μπινόπουλος, Κοτζαμανίδης Α., Κοτζαμανίδης Ν., Μπατμανίδης, Σουγιουλτζής, Κουτσούκης, Καλαϊτζίδης, Λαμπάκος, Πεχλιβανίδης, Τσαουσίδης.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού, όπως μεταδόθηκαν απ’ την εκπομπή της Δέλτα Τηλεόρασης, Πάμε Γήπεδο

Share it