Search

Τηλεοπτικό … ντεμπούτο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Volley League!

Για την Δευτέρα ορίστηκε το παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, σ’ένα παιχνίδι που αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον απ’τους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης.

Δεν είναι μόνο το όνομα του αντιπάλου που κάνει ελκυστικό προορισμό το “Μ. Παρασκευόπουλος” το απόγευμα της Δευτέρας (18:00), είναι και η πλησμονή όλων των … βολεϊκών φιλάθλων – που ευτυχώς είναι πολλοί στην Αλεξανδρούπολη – να δουν από κοντά, την επίσημη πρεμιέρα, του νέου, ανανεωμένου και ελκυστικού – όπως έδειξε στα περισσότερα φιλικά -Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Φυσικά δεν είναι μόνο οι Αλεξανδρουπολίτες, και οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που αναμένουν με ενδιαφέρον την αναμέτρηση, αλλά γενικά και οι Έλληνες λάτρεις του αθλήματος, κάτι που (συν)υπολόγισε το συνδρομητικό κανάλι για να αποφασίσει να μεταδώσει ζωντανά την πρεμιέρα του Εθνικού, με τον ΠΑΟΚ

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει μεγαλώσει μέσα στην πάροδο των χρόνων, έχοντας πολλές φορές υποχρεώσει τους μεγάλους του ελληνικού βόλει, να υποκλιθούν στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και με τον ΠΑΟΚ, με τα προγνωστικά σαφώς να είναι κατά του.

 

Share it