Search

Πἐρασε “αέρας” από μία δύσκολη έδρα ο Ορέστης!(+20pics&vid)

 

Ένας Ορέστης σοβαρός, με πάθος και αποφασιστικότητα, εμφανίστηκε στο γήπεδο των Φερών, παίρνοντας τη νίκησε μία έδρα που ίσως χάσουν βαθμούς πολλοί. Οι παίχτες του Ορέστη ήξερα απ’την αρχή του παιχνιδιού τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και μπήκαν απ’το πρώτο λεπτό με στόχο να καθαρίσουν το ματς από νωρίς.

Πριν κλείσει το ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αραμπατζή, είχαν καταφέρει να πάρουν κεφάλι δύο τερμάτων και να βάλουν πολύ δύσκολα στους συναδέρφους τους, της Θράκης Φερών. Ακριβώς με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Οικονόμου έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, πάσαρε στον Δαρβούδη, ο οποίος είδε την κίνηση του Μεμούρη τροφοδοτώντας τον, με τον Μεμούρη να περνά και τον τερματοφύλακα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στιγμές πριν την ανάπαυλα, πάλι μετά από κλέψιμο στον χώρου του κέντρου, με τον Τρανόπουλο να κερδίζει την κατοχή. Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Παπαγιαννίδη, ο οποίος βρήκε τον Τρανόπουλο μέσα στην περιοχή που με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 51′ έγινε η ομορφότερη φάση του παιχνιδιού, με τον Παπαγιαννίδη να σημειώνει ένα πανέμορφο τέρμα, με πλασέ στην γωνία, αφού πέρασε 3 ποδοσφαιριστές της Θράκης Φερών. Οι γηπεδούχοι δέκα λεπτά αργότερα έκαναν το 1-3, με τον Ντόλα να κλέβει την μπάλα στο ύψος της περιοχής του Ορέστη και από πλάγια θέση και να γεμίζει προς την καρδιά της άμυνας, εκεί όπου ο Πετρόπουλος έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Θράκη είχε την ευκαιρία μάλιστα να μειώσει κι άλλο το σκορ, το γυριστό του Μπάμπιτς όμως απέκρουσε ο Γαλλής. Ο Παπαγιαννίδης στο 82ο λεπτό έκανε το 1-4 μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια της ομάδες του και μετέτρεψε έτσι σε τυπική διαδικασία τα υπόλοιπα λεπτα.

Ο Ορέστης σ’ αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές πιστοποιεί αυτό που ακούγαμε! Πως θα πάει φέτος για πρωτάθλημα. Η Θράκη απ’ την άλλη παρά τις δύο ήττες, που πάντως ήρθαν απέναντι στα φαβορί για τον τίτλο (μαζί με την Ένωση), κατάφερε να δείξει ανά διαστήματα την ποιότητα που έχει σαν ομάδα.

Share it

Μία Απάντηση