Search

Ανακοίνωσε παίκτη απο το προπονητικό της Θράκης ο ΠΑΟΚ! Απο τις Ελπίδες στον ΠΑΟΚ ο 11χρονος Θεοδοσιάδης!

Η καινοτόμος πρωτοβουλία της δημιουργίας προπονητικών κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε την σεζόν 2014-15 και ήδη αποδίδει καρπούς. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκη να ανακοινώνει την απόκτηση 10 νεαρών ποδοσφαιριστών απο διάφορα παιδιά που μετείχαν στα προπονητικά της κέντρα ανα την χώρα.

Ανάμεσα τους και ο 11χρονος Ξανθιώτης Παναγιώτης Θεοδοσιάδης που εντυπωσίασε τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τόσο με τις επιδόσεις του με την Ξανθιώτικη Ακαδημία, αλλά και με την παρουσία του σε διάφορα τουρνουά οπού καλούνταν να ακολουθήσει την αποστολή των τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ, αλλά και με την παρουσία του στις προπονήσεις και τα φιλικά τεστ με την ομάδα του προπονητικού κέντρου της Θράκης.

Πέρα απο τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσης τους Ισίδωρο Κουτσίδη, Μιχάλη Ιγνατίου και τα αδέλφια Γιώργος και Ανδρέας Τέλος από την Δράμα, τον Μιχάλη Μπατήρα από την Καβάλα, τους Κωνσταντίνο Παλαιολόγου και Δημήτρη Αμπατζίδη από την Κατερίνη, τους Γρηγόρη Χνάρη και Γιάννη Μανιωλούδη από το Ρέθυμνο και τον Νίκο Μπουρνέληαπό τη Ρόδο.

Share it