Search

Πρεμιέρα με νίκη για τον ΓΑΣ Κομοτηνή κόντρα στα Μουδανιά(+photos)

Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής στο ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, που επικράτησε στην παράταση των Νέων Μουδανιών με 60-58, σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς καθώς κρίθηκε στην παράταση.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και με καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με  σκορ 17-7. Ίδια ήταν η εικόνα και στη δεύτερη περίοδο όπου ο ΓΑΣ έλεγχε τον ρυθμό τους ματς και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενος με 31-22.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες των Μουδανιών προσπάθησαν να αντεπιτεθούν όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στους 8(45-37). Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως τα πολλά λάθη και η επιθετική δυστοκία των παικτών του ΓΑΣ έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους που ήταν πολύ πιεστικοί να καταφέρουν να ισοφαρίσουν, και μάλιστα να προηγηθούν 1′ λεπτό πριν το  τέλος. Με τον Καραμπέκη να σκοράρει και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Στην παράταση ο ΓΑΣ μπήκε καλύτερα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο +8, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μείωσαν στον πόντο, όμως η εύστοχη βολή του Σιμάκη διαμόρφωσε το τελικό 60-58 υπέρ του ΓΑΣ, που εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της έδρας του και παρά την αγχωτική νίκη ικανοποίησε τον κόσμο που γέμισε το κλειστό της Κομοτηνής.

Δεκάλεπτα: 17-7, 31-22, 45-37, 53-53, 60-58

ΓΑΣ Κομοτηνής (Λεμονίδης): Σαββίδης 2, Καραγιώργος, Σκεμπης 5, Αθανασίου , Χατζηδημητρίου 13(1), Καναράς, Σημάκης 21, Καλαντζής 9(1), Καραμπέκης 10, Μπίτατζης, Χαλίλ.

Ν. Μουδανιά (Παναγιωτόπουλος): Παπαδόπουλος 5(1), Δέτσος 15(1), Σερέτης 4, Τσιγγελίδης 7(1), Χαρίστος Ε 2, Κουτσούχας, Κοκκίνης, Φιλοξενίδης, Τεζετζίδης 6, Χαρίστος Σ 8, Ταντελέρης 11.

Share it