Search

Μίνι τουρνουά Γυναικείου Χάντμπολ με συμμετοχή Δημοκρίτειου, Κυκλώπων και Δράμας(+photos)

Αγώνες προετοιμασίες για τους τρεις εκπροσώπους του Γυναικείου Χάντμπολ της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις Εθνικές κατηγορίας, Δημοκρίτειο Κομοτηνής, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και Δράμα ’86 πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή.

Στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ το νεοσύστατο σωματείο του Δημοκρίτειο(φωτο) το πρώτο παιχνίδι κέρδισε την Δράμα με 16-13 σε ένα ματς που είχε διάρκεια 35 λεπτών. Στο δεύτερο ματς του μίνι τουρνουά οι Κύκλωπες κέρδισαν με 13-5 το νεανικό σύνολο της ομάδας της Δράμας σε αγώνα διάρκειας 30 λεπτών. Ενώ στον “άτυπο” τελικό το Δημοκρίτειο κέρδισε τους Κύκλωπες με 32-24(14-11 ημίχρονο) στο μοναδικό ματς που διήρκεσε δύο 30λεπτά, όσα ένας κανονικός αγώνας δηλαδή.

Το συμπέρασμα που βγήκε είναι πως μιλάμε για τρεις πολύ ανταγωνιστικές ομάδες με καλή φυσική κατάσταση, και αν για το νεανικό σύνολο της Δράμας η απειρία έπαιξε τον ρόλο της για την τρίτη θέση, οι Κύκλωπες με αρκετή εμπειρία και ταλέντο έδειξε πως και φέτος θα διεκδικήσει μεγάλα πράγματα. Ο κερδισμένος της ημέρας είναι η ομάδα του Δημοκρίτειου που έδειξε πως διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, και παρότι νεοσύστατο σωματείο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Με το τέλος του τουρνουά οι τρεις ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το κοντινό μέλλον για αντίστοιχες φιλικές συναντήσεις.

dimokriteio-handball-gynaikes

Για την ομάδα του Δημοκρίτειου ο Ιορδάνης Γιαννάκου χρησιμοποίησε τις: Σαββαλάκη Αθ., Σαββαλάκη Δ., Κροκίδα, Ξυφώλη, Δαδάκου, Μαυρόγιωργου, Σαρνταρίδου, Παναγιωτάκη, Κόρρα, Μαυρικίου, Απαζίδου, Χαμούντ, Βελισσάρη.

kyklopes-handball-gynaikes

Για την ομάδα των Κυκλώπων ο Χρήστος Ποντισίδης χρησιμοποίησε τις: Κεπεσίδου, Λαμπίδη, Αραπίδη, Τσαμπαζή, Ντόγκα, Ντάρμα, Σιαρβαρλή, Νικόλοβα, Σμαρλαμάκη, Ευρύδογλου, Καλαϊτζή, Σολακούδη, Χωρινού και Αυγητίδου.

drama-handball

Ενώ για την ομάδα της Δράμας ο Κώστας Τσελίδης χρησιμοποίησε τις: Τογανίδου, Κρανιώτη, Φίνκ, Μπάσσα, Αθανασίου, Σαλονικίδου, Μαυρίδου, Δογανίδου, Δομνίδου, Τουγκελίδου, Ξανθοπούλου, Τορτοπίδου, Καρρά, Τουρφαντίδου και Παρασκευαίδου

Share it