Search

Ισοπάλο το ντέρμπι της ουράς μεταξύ Πετεινού και ΑΕ Ξάνθης(+photos)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της ουράς στην Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Άρη Πετεινού και της ΑΕ Ξάνθης, σε ένα ματς που και οι δύο θα μπορούσαν να φύγουν νικήτριες.

Παρουσία αρκετού κόσμου στο γήπεδο των Πηγαδίων Άρης Πετεινού και ΑΕ Ξάνθης πάλεψαν για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει βαθιά ανάσα απο την τελευταία θέση, και συνάμα να έρθει η πρώτη νίκη για την ομάδα του Πετεινού. Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με καλό ρυθμό, με την μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα να χάνεται για τους φιλοξενούμενους όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Ερδίν Αχμετσίκ έγινε κάτοχος της μπάλας στο πίσω δοκάρι έκανε το σουτ όμως η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαρζακόπουλου. Ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο πολύ καλές στιγμές σε προσπάθειες του Ραμαδάν Ταρκάν και τις δύο τον σταμάτησε εντυπωσιακά ο κίπερ του Άρη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με κάποια σουτ των Καρύδη, Καντηλάφτη και Καραμπατζάκη χωρίς όμως να μπορούν να νικήσουν τον Κίρτζαλη.

Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αχμετσίκ που είδε ορθά την δεύτερη κίτρινη του Γκαϊτατζή καθώς ανέκοψε αντεπίθεση των γηπεδούχων, με την παράβαση να γίνεται ακριβώς έξω απο την περιοχή της ομάδας του, την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Καραμπατζάκης με το σουτ του να καταλήγει στο τείχος. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης απο τον Μόσχο Γκαϊτατζή δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς του Τάσο Χατζημωϋσιάδη και Μιχάλη Ελευθεράκης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Τετάρτη στις 21:10 και την Πέμπτη στις 15:15 απο το Κανάλι 6.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης, Παπαδόπουλος Γρ., Δημητριάδης Βαλ., Χιώτης, Παναγιώτου, Καρύδης(87′ Βαρυτιμιάδης), Ρέβης, Καντηλάφτη(74′ Τονικίδης), Καραμπατζάκης, Δαηλίδης(76′ Κωνσταντινίδης Κ.)

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ(Φ. Φεράτογλου): Κίρατζη, Μαλκότς, Μολλά Ισείν, Τοπαλ Αμέτ, Αχμετσίκ, Μπιλέντ Σιάνκο, Μούσα Εγκέ(72′ Οσμάνογλου), Σουκρήογλου, Ρετζέπογλου, Ραμαδάν Ταρκάν, Ιζέτογλου(85′ Τοπτσή Χασάν)

 

Share it