Search

Εμφατική εκτός έδρας νίκη για τον Ορφέα Στρύμης έναντι του Σπάρτακου(+photos)

Στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ του τοπικού Σπάρτακου και του Ορφέα Στρύμης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, όπου μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ορφέας.

Ο Ορφέας Στρύμης συγκέντρωσε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα ύστερα από την εμφατική νίκη επί του Σπάρτακου με 1-4. Πιο αναλυτικά, το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Σπάρτακου να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγώνα και να δημιουργούν αρκετές φάσεις με κορυφαία αυτή του 44′ όπου Γκέκας με εξ επαφής κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει το στόχο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το σκηνικό άλλαξε ολοκληρωτικά καθώς ο Ορφέας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας πέναλτι στο 47′ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Από κει και πέρα ο Ορφέας Στρύμης σημείωσε 4 γκολ. Το 0-1 έγινε στο 52′ με εντυπωσιακό τέρμα του Κυνηγόπουλου απο τα 40 μέτρα,το 0-2 σημείωσε ο Καζαρτζής στο 74′,ενώ ο Καμζελάς πέτυχε δύο γκολ στο 89′ και 93′. Το μόνο που κατάφερε ο Σπάρτακος ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 80′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καπετάνου.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ): Τασίδης, Πασαλίδης, Χαρταλάμης, Κουτσουκανίδης (Χατζάκης 62’), Myrtezaj, Σεφέρης, Τσιφίδας (Παλπάνης 54’), Πασαλίδης (Φίλων 78’), Γκέκας, Κατσαρός, Καπετάνος

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ (ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ): Σαρίδης, Απαζίδης, Παππάς, Μαυροματίδης, Καραγεωργίο, Καραγεωργόπουλος, Κανταρτζής, Απαλαγάκης, Μαχαιρίδης (Καμζελάς 45’) , Κυνηγόπουλος (Μανούκας 54’), Καρβουνίδης (Γεωργιάδης 74’).

 

Share it