Search

Βαλκανικό τουρνουά Badminton στην Αλεξανδρούπολη!

Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση προετοιμάζεται να δεχθεί η Αλεξανδρούπολη τις προσεχείς μέρες. Το τμήμα Badminton(Αντιπτέρισης) του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Βαλκανικού Τουρνουά Αντιπτέρισης, την οποία του εμπιστεύτηκε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αντιπτέρισης, που συνεδρίασε στην Σλοβενία.

Πρόκειται για ένα τουρνουά του υψηλότερου επιπέδου για την ηλικιακή ακτηγορία U19, με την συμμετοχή αθλητών από 7 – 8 Εθνικές Ομάδες, απ’ τις την Πέμπτη 27/10 ως την Παρασκευή 29/10/2016.  Συνδιοργανωτές του τουρνουά, είναι το τμήμα  Αντιπτέρισης (Badminton)του Εθνικού Αλεξ/πολης, η Ομοσπονδία Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ)και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, που θα παρέχει τη διαμονή και τη μετακίνηση των 50-55 αθλητών.

Στόχος των διοργανωτών είναι φυσικά μετά την μεγάλη επιτυχία να έρθει μια τέτοια διοργάνωση στη Θράκη και την Αλεξανδρούπολη, είναι να καθιερωθεί, να γίνει θεσμός.

Στην επιτυχία του Βαλκανικού τουρνουά μπορεί να συνδράμει και ο κόσμος της πόλης που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ένα συναρπαστικό άθλημα και μάλιστα απ’ τους αθλητές του υψηλότερου επιπέδου. Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καλούν τον κόσμο της πόλης, αλλά και όλης της Θράκης,  να παρακολουθήσει αυτό το εντυπωσιακό Ολυμπιακό άθλημα και να εμψυχώσει την Ελληνική Ομάδα, στην οποία ειρήσθω εν παρόδω, συμμετέχουν και  3 Αλεξανδροπολίτες αθλητές (!!) ο Αντώνης Πατερόπουλος, ο Τηλέμαχος Βουκουρεσλής και ο Κυριάκος Καραγεωργίου!

BADMINTON

Χορηγός επικοινωνίας του σπουδαίου τουρνουά, το SportsAddict.gr

Share it