Search

“Ζήλεψε” την Ουαλία ομάδα της Θράκης που φωτογραφήθηκε σαν αυτήν και της έφερε…γούρι!

Την εμφάνιση της Εθνικής Ουαλίας οπού αγωνίζεται ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται πως ζήλεψε ομάδα που αγωνίζεται στα γήπεδα της Θράκης, και μάλιστα έσπευσε να φωτογραφηθεί σαν αυτήν, κίνηση που μπορεί να χαρακτηριστεί και…γούρικη καθώς κέρδισε με 1-0.

Ο λόγος για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου της ΕΠΣ Θράκης, που μπορεί οι παίκτες της  να το συζήταγαν τις προηγούμενες ημέρες χιουμοριστικά εν τέλει αποφάσισαν να το κάνουν κανονικά, και έτσι στην φωτογραφία της ενδεκάδας πριν την έναρξη του ντέρμπι της αγωνιστικής με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου πήραν την πόζα που βλέπεται κάτω.

iasmos

Και αν αναρωτιέστε απο που πήραν την ιδέα, η απάντηση έρχεται απο την επίσημη φωτογραφία της παρέας του Γκάρεθ Μπέιλ την προηγούμενη εβδομάδα, οι παίκτες της Ουαλίας στήθηκαν για φωτογραφία ενδεκάδας με αυτό τον τρόπο πριν την έναρξη του αγώνα με την Γεωργία.

Πάντως σε αντίθεση με τους φίλους του Ιάσμου που χειροκρότησαν την κίνηση των παικτών της ομάδας τους αλλά και την αντίδραση των αντιπάλων που ήταν χιουμοριστική, στην Ουαλία η ομάδα τα “άκουσε” για την  συγκεκριμένη φωτογραφία.

Photo Credit: Rodopisports

Share it