Search

Ένα νεκρό διάστημα 10 λεπτών στέρησε τη νίκη απ’ τους μαχητικούς για 50′ Κύκλωπες!

Θα είναι οξύμωρο να μιλήσουμε για θετικό ντεμπούτο μετά από ήττα, όμως όταν μια ομάδα μετά από περίπου 10ωρο ταξίδι καταφέρνει και στέκεται αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο και παλεύει στα ίσα το ματς, δεν είναι τόσο περίεργος ο χαρακτηρισμός αυτός.
Οι Κύκλωπες στο ντεμπούτο τους στην Α2 εθνική κατηγορία μετά από σχεδόν μια εικοσαετία, εμφανίστηκαν πολύ ανώτεροι απ’ τα φιλικά προετοιμασίας που προβλημάτισαν και με σκληρή άμυνα και καθαρές επιλογές στην επίθεση, πίεζαν τον γηπεδούχο Φαίακα, μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ, με το σκορ ημιχρόνου να είναι 10-9 υπέρ της Κέρκυρας.
kuklwpes
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι-χέρι, παίζοντας χάντμπολ υψηλού επιπέδου ανά διαστήματα. Η παίχτες του Ηλία Τάρε, κατάφεραν στο 40′ να ισοφαρίσουν σε 13-13, όμως σ’  εκείνο το διάστημα, σαν με μαγικό τρόπο, οι Κύκλωπες κατέρρευσαν και για 10 λεπτά δεν έβρισκαν λύσεις επιθετικά, ενώ και αμυντικά, δεν ήταν προσηλωμένοι, με συνέπεια η διαφορά να εκτοξευτεί στα 10 γκολ (25-15) στο 50′. Με 10 λεπτά να απομένουν ήταν πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψουν οι Κύκλωπες. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν να μειώσει στα 7 τέρματα, με το τέλος του ματς να βρίσκει νικητές τους Φαίακες (27-20).
Επιθετικά το κουπί για τους Κύκλωπες, τράβηξαν οι Τζίνεβης και Πιστόλας με 6 τέρματα έκαστος!
Φαίακας Κέρκυρας: Ρηγανάς(5), Μπαρούνας, Παγωνίδης(1), Δελλής(3), Κορακιανίτης(1), Κουλούρης, Τσιλιμπάρης, Λινάρδος, Ασμάνογλου, Δάσκαλος(5), Δημητρέλος(5), Κυριακίδης, Γιούργκας(4), Δημητρέλος Χρ., Βάγιας(1), Καρανάνδης(2)
Α.Σ. Κύκλωπες (Τάρες): Σέλκος, Λιόντος(1), Θεοδώρου, Κωστόπουλος, Πιστόλας (6), Τζίνεβης (6), Κωστόπουλος (1), Μπασδάνης (1), Καραβασίλης, Ξηρόπουλος, Επιτρόπου, Ξενοπανάγο, Ξανθόπουλος (3), Χαραλαμπίδης(2), Χαραλαμπάκης

Share it