Search

Χρόνο συμμετοχής σε νέα πρόσωπα από Κλειτσιώτη στο κύπελλο! Η αποστολή για το ματς με τον Εορδαϊκό

Σε διαφορετικούς ρυθμούς κινούνται οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου .. ρυθμούς κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, που επέστρεψε και πάλι φέτος ως θεσμός.

Για κάποιες ομάδες το κύπελλο είναι μια ακόμη ευκαιρία διάκρισης, για άλλες ένας μεγάλος στόχος, για κάποιες αγγαρεία, ενώ υπάρχουν και αυτές για τις οποίες αποτελεί μια ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής πρόσωπα που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα.

Στην τελευταία περίπτωση ανοίκει η Δόξα Προσκυνητών, για την οποία το ματς του κυπέλλου οπωσδήποτε δεν αποτελεί την σημαντικότερη προτεραιότητα αλλά απ’ την άλλη δεν θα παρατήσει την αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό, αλλά όσοι αγωνιστούν θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα, όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για να αποδείξουν στον κόουτς, πως θα πρέπει να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Είναι ουσιαστικά μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές απ’ τον πάγκο με μια καλή εμφάνιση να θέσουν υποψηφιότητα να ξεκινήσουν βασικοί στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι , που θ’ αργήσει πάντως λίγο, μιας και την επόμενη Κυριακή η Δόξα Προσκυνητών έχει ρεπό για το πρωτάθλημα.

Εκτός αποστολής προτίμησε να αφήσει ο Γιάννης Κλειτσιώτης τον Χρήστο Βάσκο, για να τον προφυλάξει για το ματς πρωταθλήματος με τον Αλμωπό σε δύο εβδομάδες, τον Κλη και τον Δραγανίδη για να πάρουν ανάσες, αλλά και τους Μαδούρα και Σωμαράκη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Περτσάς, Κορωνάκης, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Κελεσίδης, Λεφής, Κίτσος, Λειβαδιώτης, Μουζασβίλι, Τρίχας, Ανυφαντάκης, Εμρέ, Θωμάς, Σερίφης, Γιαννακιτσίδης, Πανουργιάς, Μανδύλας, Ιωαννίδης

 

Share it