Search

Το ξεχωριστό δώρο της Βιστωνίδας για τον μικρό Ανδρέα, ιδρυτή του “Χαμόγελο του Παιδιού”

Μια υπέροχη έκπληξη περίμενε τους ιθύνοντες του οργανισμού του “Χαμόγελο του Παιδιού” όταν κατά την διάρκεια της βραβεύσεις των ομάδων που μετείχαν στο 1ο Πανξανθιώτικο Παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας της Βιστωνίδας Νίκος Μαυρομάτης έδωσε στον ταμία του οργανισμού μια κορνιζαρισμένη φανέλα του συλλόγου του ΑΟΒ με το νούμερο 9, με τον όνομα του Ανδρέα Γιαννόπουλου και πιο πάνω το σήμα του “Χαμόγελο του Παιδιού”.

teleti-lixis-xamogelo-toy-piadiou22

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ανδρέας Γιαννόπουλος είναι ήταν ο ιδρυτής του πλέον πιο σημαντικού οργανισμού στην χώρα, με τεράστια προσφορά όλα αυτά τα χρόνια. Το 10χρονο αγοράκι που… ταρακούνησε όλο τον κόσμο ζητώντας κάτι απλό, ουσιαστικό, ανθρώπινο  αλλά  συγχρόνως πολύ δύσκολο. Ζήτησε να αφήσει ο κόσμος τα λόγια, να κοιτάξει γύρω του και να ανοίξει την αγκαλιά του για «εκείνα» τα παιδιά που έχουν την ανάγκη τους και που τους γυρνάμε την πλάτη παραμένοντας σιωπηλοί και άπραγοι. Ο Ανδρέας υπήρξε ένα παιδί ευτυχισμένο, ένα παιδί χαμογελαστό. Έφυγε με την αγνότητα, τον αυθορμητισμό και την ανιδιοτελή αγάπη που μόνο τα παιδιά νιώθουν και ξέρουν  να προσφέρουν. Είχε την αγαπημένη του οικογένεια, τους  φίλους του, τους συμμαθητές του,  το δικό του σκυλάκι, που φρόντιζε και αγαπούσε. Είχε τα δικά του όνειρα, τα δικά του θέλω,  όλη τη ζωή μπροστά του και  την επιθυμία όλα τα παιδιά να είναι  ευτυχισμένα. Και αυτή την επιθυμία, στα δέκα του χρόνια, τη μοιράστηκε με όλους εμάς και έγινε σκοπός και πράξη για πάρα πολλούς  συνανθρώπους μας.

teleti-lixis-xamogelo-toy-piadiou23

Την προσπάθεια που δημιούργησε ο πατέρας του Ανδρέα, Κώστας Γιαννόπουλος όπως και οι χιλιάδες εθελοντές σε όλη την χώρα, αλλά και όλοι αυτοί που σε κάθε κάλεσμα του οργανισμού ανταποκρίνονται στο έπακρο. Όπως έγινε άλλωστε και στην Ξάνθη με την ΕΠΣ Ξάνθης σε συνεργασία με την Περιφέρεια τους Δήμους του Νομού Ξάνθης και πλήθος φορέων και συλλόγων που μετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Πανξανθιώτικου τουρνουά, έναν θεσμό που όλοι εύχονται να γίνει θεσμός.

Άξια συγχαρητηρίων η Ακαδημία της Βιστωνίδας για αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία, που σίγουρα ξάφνιασε ευχάριστα τους ανθρώπους του “Χαμόγελο του Παιδιού”.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ

Share it