Search

Ξεκίνησε το 3ο Διαβαλκανικό Τουρνουά της Βύσσας, νίκες για Νίκη Αλεξ/πολης & Μαρίτσα (photos)

Με την τελετή έναρξης και δύο αγώνες άρχισε χθες Παρασκευή 14/10 το Διαβαλκανικό Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών που διοργανώνει για 3η χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Βύσσας στο κλειστό «Σοφία Κανίδου».

Στο τουρνουά εκτός από την οικοδέσποινα Βύσσα συμμετέχουν φέτος η Νίκη Αλεξανδρούπολης, η Μαρίτσα Πλόβντιβ από τη Βουλγαρία και η Ζάσλον Σάμπατς από τη Σερβία. Στα ματς της Παρασκευής η Νίκη επικράτησε 3-1 της Βύσσας και η Μαρίτσα νίκησε με το ίδιο σκορ τη Ζάσλον.

Στο παιχνίδι της Βύσσας με τη Νίκη πολύ καλή ήταν η Παρισάκη που μπήκε ως αλλαγή για την ομάδα της Αλεξ/πολης, ενώ υπήρχε και ένας σοβαρός τραυματισμός για την ομάδα του Τάσου Βλασακίδη, με την Παπαδοπούλου να βγάζει τον ώμο της και να αναμένονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το χρονικό διάστημα στο οποίο θα απουσιάσει από τα γήπεδα.

Σήμερα Σάββατο 15/10 στις 17:00 η Νίκη θα αντιμετωπίσει τη Μαρίτσα και στις 19:00 η Βύσσα τη Ζάσλον.

Οι συνθέσεις του αγώνα Νίκη – Βύσσα:

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Ανδρεάδης): Καράμπαλη, Καλογεροπούλου, Σιούγγαρη, Νικολαΐδου, Χαρισιάδου, Καρακύκλα, λ- Λυμπεροπούλου. Αλλαγές: Παρισάκη, Νικολάου, Πρόκτερ, Αργύρη, Τζήλλα.

ΑΟ Νέας Βύσσας (Βλασακίδης): Μέλκα, Παπαδοπούλου, Σπυροπούλου, Παπαστεφάνου, Λελεντζή, Μαλούκου, λ- Κωνσταντινίδου. Αλλαγές: Σταματοπούλου, Δεβετζή.

Δείτε φωτογραφίες από την 1η ημέρα του τουρνουά:

Share it