Search

Ισοπαλία 1-1 για τον Πανθρακικό στο φιλικό κόντρα στον Άρη

Ισοπαλία με σκορ 1-1 απέσπασε ο Πανθρακικός στο φιλικό απέναντι στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα της Κομοτηνής έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία στο αμυντικό παιχνίδι της, καθώς δεν επέτρεψε στον Άρη να δημιουργήσει πολλές αξιόλογες ευκαιρίες.

Πιο αναλυτικά ο Πανθρακικός σκεπτόμενος κυρίως τα αμυντικά του καθήκοντα δεν ήταν πολύ δραστήριος επιθετικά με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ στο 45′ ύστερα από δυνατό σουτ του Τάτου έκτος περιοχής. Τα πράγματα όμως άλλαξαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου καθώς ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να σκοράρει με τρομερό σουτ του Χαλκιαδάκη εκτός περιοχής στο 55′. Παρά κάποιες προσπάθειες των παικτών του Άρη στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (80′ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (61′ Ανάκογλου), Ιντζίδης (46′ Μπουγκερά), Καράμπελας, Τσουμάνης, Ρόβας, Αντρέου, Ιλιτς, Μιλούνοβιτς (46′ Μπαργκάν), Τάτος, Καπνίδης (73′ Βουτσιάς).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιάνος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πλέγας (82′ Μήλιος), Γαβριηλίδης, Καρδάρης, Ηλιάδης (46′ Ψάλτης), Χακιαδάκης (76′ Κουσίδης), Ρόμπερ (46′ Νικόλτσης).

Share it