Search

Βλέπει Ξάνθη και…Σιώπη ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε!

Μπορεί οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας να είναι προγραμματισμένοι για τον προσεχή Νοέμβριο, όπου στις 9 θα αντιμετωπίσει σε φιλικό στο Καραϊσκάκη τη Λευκορωσία και στις 13 την Βοσνία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, παρ’ όλα αυτά ο Μίχαελ Σκίμπε έχει δουλειά μπροστά του και δεν θα σταματήσει να βλέπει δια ζώσης παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έτσι, λοιπόν, ο ομοσπονδιακός προπονητής το προσεχές τριήμερο θα δει από κοντά τρία παιχνίδια όπου θα παίζουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, θέλοντας να έχει εικόνα για παίκτες των τριών ομάδων, αλλά σίγουρα θα τσεκάρει ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου που έχει ήδη στο… μικροσκόπιό του.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός θα βρεθεί στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο (15/10, 20:30) για τον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός, μια ημέρα μετά στη Λεωφόρο (16/10, 16:00) για το Παναθηναϊκός-Ξάνθη και την Δευτέρα (17/10, 19:30) στο “ΑΕL FC Arena” για το Λάρισα-ΑΕΚ.

Έτσι ο Γερμανός θα έχει την ευκαιρία να δει απο κοντά ποδοσφαιριστές και ομάδων όπως η Ξάνθη και ο Πανιώνιος, με τον συνεργάτη του Κώστα Τσάνα να ρίχνει “κλεφτές” ματιές και για τον Εβρίτη μέσο του Πανιωνίου Μανώλη Σιώπη, που άλλωστε τον γνωρίζει και απο τις μικρότερες Εθνικές.

Share it