Search

Αγωνιστικός απολογισμός του 2015/16, παρουσίαση του φετινού σχεδιασμού και αγιασμός στον ΟΦΘΑ

Τον αγωνιστικό του απολογισμό για την περσινή σεζόν και τον σχεδιασμό του για τη φετινή θα παρουσιάσει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 20:00 στο ξενοδοχείο Thraki Palace ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, την Κυριακή 16/10 στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στο κολυμβητήριο, ενώ και στις δύο εκδηλώσεις θα παρευρεθούν οι Παραολυμπιονίκες του συλλόγου με τους προπονητές τους.

Το δελτίο Τύπου του ΟΦΘΑ – πρόσκληση προς τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής για την εκδήλωση του Σαββάτου:

«Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 σε αίθουσα του Θράκη Παλλάς, θα παρουσιάσει τον αγωνιστικό απολογισμό της περιόδου 2015-16 και το τον σχεδιασμό του Ομίλου για την περίοδο 2016-17. Το Δ.Σ. του Ομίλου καλεί από έναν δημοσιογράφο από κάθε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο που δραστηριοποιείται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και από έναν δημοσιογράφο και έναν εικονολήπτη από τα τηλεοπτικά τοπικά Μ.Μ.Ε.

Μετά το τέλος της παρουσίασης θα υπάρχει μπουφές και κοκτέιλ και χαλαρή κουβέντα για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Στην παρουσίαση θα παρίστανται οι αθλητές του Ομίλου που είχαν διάκριση στους Πανελλήνιους αγώνες Κλασσικής Κολύμβησης, στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ανοιχτής Θάλασσας και στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίου.

Η παρουσία σας θα τιμήσει τον Όμιλο και κυρίως τους αθλητές της Κολύμβησης που έχουν φέρει στην πόλη μας τις μεγαλύτερες διακρίσεις «Εθνικές» και «Διεθνείς».

Το δελτίο Τύπου για τον αγιασμό:

«Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.00 θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αγιασμό του Ομίλου για την κολυμβητική περίοδο 2016-17 στο Κολυμβητήριο της πόλης.

Η παρουσία των αθλητών, των γονέων και των φίλων της κολύμβησης της πόλης θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Η παρουσία των Παραολυμπιακών πρωταθλητών του Ομίλου με τους προπονητές τους θα δώσει ξεχωριστή χαρά στην οικογένεια του ΟΦΘΑ».

Share it