Search

Στην τελική ευθεία για Παναθηναϊκό η Ξάνθη

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο διανύει η ομάδα της Ξάνθης

Το πρωινό της Παρασκευής τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στην τελευταία δυνατή προπόνηση της ομάδας, δούλεψαν σε θέματα τακτικής. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε υποομάδες και ακολούθησαν το πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις στο ανασταλτικό κομμάτι, στην επιθετική ανάπτυξη, στα τελειώματα φάσεων αλλά και στο pressing, την κατοχή μπάλας και το γρήγορο transition.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει σε όλους το δυναμικό της ομάδας καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα και το Σάββατο μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το πέρας της προπόνησης οι Χρήστος Λισγάρας, Πέτρος Ορφανίδης και Ντάνι Νιέτο συνοδευόμενοι απο τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργο Κασναφέρη έδωσαν το παρών στο 1ο Πανξιαθωτικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διεξάγεται για την στήριξη του Χαμόγελο του Παιδιού.

Share it