Search

Προπηλακισμοί και φουσκωτοί στον ορισμό διαιτητών στην ΕΠΟ!

Εικόνες απογοητευτικές και ενδεικτικές της κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου, σήμερα το πρωί έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Πρωταγωνιστής ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ, Ηλίας Καραμάνης και τα άτομα ασφαλείας της ομοσπονδίας.

Όπως κατήγγειλε ο κ.Καραμάνης δέχθηκε επίθεση, με σπρωξιές, απειλές, και τσαμπουκάδες όταν ζήτησε να εισέλθει στα γραφεία της ΕΠΟ για να συναντηθεί με τους υπεύθυνους και να προχωρήσει η ΟΔΠΕ στον ορισμό διαιτητών!

Η ΟΔΠΕ θεωρεί ότι μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου υπάρχει κενό εξουσίας και δεν μπορεί η ΚΕΔ, πρόεδρος της οποίας είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης, να προχωρήσει στον ορισμό διαιτητών για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

«Όπως γνωρίζετε από χθες η ΕΠΟ έπαψε να υπάρχει με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ΚΕΔ, ούτε τίποτα. Εμείς εκτιμώντας ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κίνηση αυτή», ανέφερε ο κ.Καραμάνης.

«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ ο οποίος συνέχισε, τονίζοντας ότι εκείνος και ο γγ της ομοσπονδίας διαιτητών, Γιώργος Σπανέας ζήτησαν να συναντηθούν με τον Παυσανία Παπανικολάου. Αυτός όμως, όπως ανέφερε ο Ηλίας Καραμάνης δεν επέτρεψε την είσοδο τους, με αποτέλεσμα τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι ο Παυσανίας Παπανικολάου από χθες δεν εκτελεί καθήκοντα εκτελεστικού γραμματέα καθώς έληξε η θητεία του, ενώ παρών στα γραφεία ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και μάλιστα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του στη διάρκεια της θητείας του.

Ο κ.Καραμάνης επεσήμανε ότι μετά τα όσα έγιναν θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον κ.Κοντονή για να τον ενημερώσει για ό,τι συνέβη.

Πηγή: sport-fm.gr

Share it