Search

Σε φιλικό με τον ΑΟΞ και μετονομασία του γηπέδου της σε “Αλέξανδρος Γούλας” προχωρά η Κεσσάνη Ερασμίου!

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρά η ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τοπείρου Νίκο Κετίπη, καθώς αποφασίστηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου να γίνει μετονομασία του γηπέδου της αλλά και διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον ΑΟ Ξάνθης.

Το νέο όνομα του γηπέδου του Ερασμίου θα φέρει το όνομα “Αλέξανδρος Γούλας”, προς τιμήν του ποδοσφαιριστή της Κεσσάνης, και ιδιαίτερα αγαπητού στο χωριό, που έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα. Με την συνδρομή του Αντιδήμαρχου Τοπείρου η σκέψη γίνεται πράξη και έτσι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα γίνει μια μικρή εκδήλωση για την μετονομασία του γηπέδου.

Μάλιστα στα πλαίσια της εκδήλωσης η ομάδα του Ερασμίου θα δώσει  φιλικό αγώνα με την μεγάλη ομάδα του Νομού τον ΑΟ Ξάνθης, ένα φιλικό που πέρα απο τους παίκτες της ομάδας η διοίκηση του συλλόγου απέστειλε κάλεσμα σε όσους Ερασμιώτες επιθυμούν, ασχέτως αν αγωνίζονται σε άλλες ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 15/10 για να μετέχουν και αυτή σε αυτή την ιστορική στιγμή της Κεσσάνη.

Κίνηση ιδιαίτερα σημαντική, που δείχνει για ακόμη μια φορά την πραγματική έννοια μια τοπικής ερασιτεχνικής ομάδας, που δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά προσφέρει πολλά στο χωριό, η την πόλη του και κοινωνικά και πολιτιστικά.

Share it