Search

Ο απολογισμός των 12 Θρακιωτών της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής! Ο “κίλερ” Τοπούζης και ο “καπιτάνο” Μπουλγκούρας

Δράση σε τρεις ομίλους είχαμε για τους Θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές που συναντάμε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής ήταν 5 νίκες για τις ομάδες των Θρακιωτών, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, ενώ ρεπό είχε η ομάδα του Πανθηραϊκού.

Αναμφίβολα ο “Θρακιώτης της αγωνιστικής” ήταν ο Θάνος Τοπούζης(φωτο) που σκόραρε δύο τέρματα και έστειλε τον Ερμή Ζωνιανών στην κορυφή, ενώ ως αρχηγός αγωνίστηκε για το Νέστο ο Γιάννης Μπουλγκούρας με έναν πρώην της Ξάνθης να σκοράρει για την Καβαλιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά:

1ος όμιλος

ΑΟ Καρδίας – Καβάλα  1-1: Δεν ξεκίνησε ιδανικά ο ΑΟΚ με Διγκόζη πλέον στον πάγκο, καθώς οι “Αργοναύτες”αναδείχτηκαν ξανά ισόπαλοι και φαίνεται πως μένουν πίσω. Βασικοί ξεκίνησαν οι Εβρίτες Σταματόπουλος και Λίτσκας, με τον τελευταίο να βγαίνει αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Εκτός ο τραυματίας Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, θυμίζουμε πως στον ΑΟΚ τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο Ξανθιώτης Κώστας Τσαλίκης.

Νέστος Χρυσούπολης – Αλμωπός Αριδαίας  2-1: Με τον Ξανθιώτη Γιάννη Μπουλγκούρα να αγωνίζεται σε όλο το ματς φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και τον επίσης Ξανθιώτη Παυλακάκη να περνά ως αλλαγή ο Νέστος πέτυχε ακόμη μια σημαντική νίκη. Μάλιστα το 2-0 για το Νέστο είχε πραγματοποιήσει το πρώην μέλος των Ακαδημιών της Ξάνθης Νίκος Βαλαβανόπουλος.

Δόξα Δράμας – Μακεδονικός Φούφα  4-1: Εύκολη νίκη για την ομάδα του Κομοτηναίου Κώστα Βασιλακάκη.

3ος όμιλος

Αστέρας Αμαλιάδας – Αιολικός 0-2: Βασικός με πολύ καλή παρουσία σε όλο το ματς για τους φιλοξενούμενους ο Εβρίτης Αρθούρος Αμπραχαμιάν.

4ος όμιλος

Ερμής Ζωνιανών – Ρόδος  3-2: Με τον Εβρίτη Θάνο Τοπούζη να σκοράρει δύο τέρματα ο Ερμής έφτασε σε ακόμη μια νίκη τρελαίνοντας τους πάντες με την πορεία του, καθώς πλέον βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας

Εθνικός Πειραιά – ΙΝΚΑ 2-1:Με τον Κομοτηναίο Γιώργο Γκουτσίδη να ξεκινά βασικός, αντικαταστάθηκε στο 75′, η ομάδα του ΙΝΚΑ παρότι πάλεψε δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην έδρα του ιστορικού Εθνικού.

ΠΟΑ – Προοδευτική 2-0: Με το Νίκο Γκαϊδατζή να αγωνίζεται για 61′ λεπτά, προτού γίνει αλλαγή, η Προοδευτική δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην Κρήτη.

Τριγλία Ραφήνας – Θύελλα Ραφήνας 2-4: Με τον Ξανθιώτη Μανώλη Ντόσκα να αγωνίζεται σε όλο το ματς η Θύελλα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι της Ραφήνας.

Ιωνικός – Εργοτέλης 2-0: Την πρώτη ήττα της σαιζόν γνώρισε ο Εργοτέλης του Εβρίτη γυμναστή Αντώνη Τσικάκη, στο σπουδαίο ιστορικά ματς με τον Ιωνικό

Πανθηραϊκός: Ρεπό είχε η ομάδα της Σαντορίνης που αγωνίζονται οι Ανδρέας Μκρτσιάν και Γιώργος Λαζαρίδης.

Share it