Search

Για τον λόγο που δεν πήγε στην Αλ Χιλάλ μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με αναφορά σε Πανόπουλο και…επόμενο βήμα!

Αν και υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και συγκεκριμένα πρόταση από την Αλ-Χιλάλ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε ”όχι” και συνεχίζει στο “τιμόνι” της Ξάνθης.

Ο 47χρονος Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα, “Digisport”, υποστηρίζοντας πως έμεινε στην ομάδα της Θράκης λόγω της εξαιρετικής του σχέσης με τον Χρήστο Πανόπουλο.

“Το ενδιαφέρον ήταν αληθινό, αλλά ο εργοδότης μου (σ.σ Ξάνθη) δε συμφώνησε. Από την άλλη πλευρά, την περασμένη άνοιξη υποσχέθηκα ότι θα μείνω στην ομάδα. Είχα μια ευκαιρία κι αυτό συμβαίνει στη ζωή. Δεν μπορούσα να πάω, αλλά νομίζω ότι ήταν σωστό.

Αν και ήρθε μια πολύ σημαντική οικονομική πρόταση και από μία top ομάδα στην Ασία, ανέλαβα την ευθύνη να μείνω ακόμη ένα χρόνο ακόμη γιατί έχω εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, είναι καλός άνθρωπος, δεν περίμενα να συναντήσω ποτέ έναν τέτοιο άνθρωπο. Ίσως αυτό μέτρησε περισσότερο.  Η κατάστασή μας είναι εύθραυστη στην Ελλάδα, ο κύριος στόχος μας είναι να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Όσο πιο γρήγορα το καταφέρουμε, θα σκεφτούμε το επόμενο βήμα”, υποστήριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Share it