Search

Αποχώρηση έκπληξη του Θρακιώτη τεχνικού της Hellas Munchen Δημήτρη Κυριαζίδη

Δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Γερμανικής ομάδας Hellas Munchen, Ελλάς Μονάχου καθώς μιλάμε για ομάδα που αποτελείται απο ομογενείς και ιδρύθηκε το 1991, ο Ξανθιώτης τεχνικός Δημήτρης Κυριαζίδης που αποφάσισε να μην συνεχίσει στον ρόλο του προπονητή της ομάδας. Πάντως θα παραμείνει στον σύλλογο αλλά σε νέο πόστο.

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 1979 στην Ξάνθη και στην ηλικία των 22 ετων δημιούργησε την πρώτη του ακαδημία  5×5, στην οποία ήταν και προπονητής της μέχρι το 2003. Εκείνη τη χρονιά δέχθηκε πρόταση να αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ Ξάνθης (τις σημερινές Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης), όπου έμεινε έως το 2006 ως παίχτης-προπονητής.

Ίδια ιδιότητα είχε και το 2008 στον Ολυμπιακό Λεύκης, από τον οποίο όμως αποχώρησε έναν χρόνο αργότερα.Το 2011 άφησε τα πάτρια εδάφη και εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Γερμανία, για να αγωνιστεί στην σημερινή του ομάδα ως τερματοφύλακας, την οποία και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ανέβει κατηγορία εκείνη την σεζόν με 12 συνεχόμενες νίκες στο τέλος της. Απο το 2014 δέχθηκε πρόταση και ανέλαβε πρώτος προπονητής της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:

“Η Hellas Munchen με λύπη ανακοινώνει την αποχώρηση του Δημήτρη Κυριαζίδη  απο την θέση του προπονητή της Α’ ομάδας, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, και ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου οτι η αποχώρηση οφείλεται καθαρά σε προσωπικούς λόγους.

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης παραμένει στο δυναμικό του συλλόγου μας και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του απο άλλο πόστο. Νέος προπονητής είναι ο Βασίλης Μήνος τον οποίο καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να πάει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά.”

Share it