Search

Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη ο Θρακιώτης αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης!Σε δημοπρασία η φανέλα του

Το ότι πέρα απο σπουδαίος παίκτης είναι και μεγάλη προσωπικότητα ο αρχηγός της Εθνικής μας Βασίλης Τοροσίδης είναι γνωστό, δεν θα μπορούσε λοιπόν να αρνηθεί να προσφέρει την φανέλα που φόρεσε στο ματς με την Κύπρο ώστε να δημοπρατηθεί  με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την στήριξη και βοήθεια του Λεωνίδα Κουτσούκη.

Ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής προσφέρει την φανέλα του λοιπόν για να μαζευτούν χρήματα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή απο την Ζάκυνθο που πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία, και χρειάζονται αρκετά χρήματα για να μεταφερθεί στη Βοστώνη και να κάνει επέμβαση.

Μάλιστα ο ίδιος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε κάνει έκκληση για να τον βοηθήσουν, γράφοντας: ” Με λένε Λεωνίδα Κουτσουκη και είμαι 21 ετών. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου…. Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία. Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ… Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γι’ αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…!!!”

Το σχετικό ποστ του Charityidols οπού στο λινκ που έχει μπορείτε να μπαίνετε και να κάνετε και εσείς προσφορά για την φανέλα του αρχηγού της Εθνικής μας, αναφέρει:

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος, Βασίλης Τοροσίδης, στέκεται στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη και προσφέρει την φανέλα που φορούσε στον νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Κύπρο.
Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr

“Solidarity 4 Ever”
Torosidis Vasilis Lewnidas Koutsoukis#torosidis #ethnikiellados#leonidaskoutsoukis #charityidols #solidarity4ever #happycharity

Share it