Search

Δημοσιεύματα για (νέα) αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ! Προσωρινή διοίκηση με Γαβριηλίδη, Καραβασίλη και…Στράτο

Την ώρα που η ΕΠΟ ανακοινώνει ότι η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου θα εκδοθεί την  Πέμπτη (12/10), σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου έχει γίνει δεκτή και οι εκλογές της Ομοσπονδίας που είχαν προκηρυχθεί για τις 26 Οκτωβρίου αναβάλλονται για δεύτερη φορά ενώ θα υπάρξει προσωρινή διοίκηση για δυο μήνες.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ ζήτησε προσωρινή διοικούσα επιτροπή για διάστημα πέντε μηνών, προκειμένου οι εκλογές να διεξαχθούν με τον νέο νόμο και όχι με βάση το καταστατικό.

Μάλιστα όπως αναφέρει το Sport24, στην εκδίκαση της προσφυγής το απόγευμα είχε γίνει ο εξής διάλογος με το προεδρείο, αναφορικά με το χρονικό διάστημα:

Πρόεδρος διαιτητικού δικαστηρίου: Τους πέντε μήνες τι τους θέλετε;

Βίκτωρας Μητρόπουλος: Αν καταλήξετε εκεί, βάλτε δύο, βάλτε έναν. Όσο κρίνετε εσείς ότι χρειάζεται για να εφαρμοστεί ο νόμος.

Πρόεδρος διαιτητικού δικαστηρίου: Με ξένισαν κάπως οι πέντε μήνες.

Μπαλασόπουλος, δικηγόρος Μητρόπουλου: Υπάρχουν 52 Ενώσεις που πρέπει να αλλάξουν καταστατικό, χρειαζόμαστε χρόνο,. Γι’ αυτό είπαμε για πέντε μήνες.

Ενώ το SDNA το προχωρά ακόμα περισσότερο αναφέροντας, πως πλέον έγιναν γνωστά (και) τα ονόματα της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, από την οποία απουσιάζει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος! Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι δύο πρόεδροι των Θρακιώτικων ΕΠΣ, δηλαδή οι Μάνος Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης και Χρήστος Καραβασίλης της ΕΠΣ Έβρου, αλλά και ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της Ξάνθης Γιώργος Στράτος

Ιδού τα μέλη της νέας διοίκησης:

Γιώργος Στράτος

Στέλιος Σφακιανάκης

Τάκης Αγραφιώτης

Γιώργος Σκαρτάδος

Γιώργος Κασιμάτης

Μίμης Δομάζος

Αριστείδης Καμάρας

Νίκος Μαχλάς

Γιάννης Βαλαώρας

Φάνης Τουντσιάρης

Βασίλης Παναγιωτάκης

Μάνος Γαβριηλίδης

Γιάννης Παππάς

Χρήστος Καραβασίλης

Μιχάλης Τζανόπουλος

Αντώνης Παπαπετρίδης

Νίκος Βακάλης

Παναγιώτης Δημητρίου

Γιώργος Βούρβαχης

Γιώργος Σταράκης

Κωνσταντίνος Κίτσιος

Share it