Search

Ποιος ακούει τον Αλέξη Αλεξίου! Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός (και πάλι) στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ! (video)

Όπως πριν δύο εβδομάδες έτσι και τώρα, Δόξα Προσκυνητών και Εορδαϊκός θα τεθούν πάλι αντιμέτωποι στο γήπεδου του Ραδιοφωνικού Σταθμού στην Κομοτηνή. Στην προηγούμενη αναμέτρηση η ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη είχε κυριαρχίσει στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας στη νίκη με 1-0, εώ έχασε και πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Θυμηθείτε εδώ τις φάσεις.

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής των φιλοξενούμενων τότε, Αλέξης Αλεξίου, είχε προτιμάσει να επιρρίψει ουσιαστικά το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης στον ακατάλληλο όπως τόνισε αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

https://www.youtube.com/watch?v=IBvg9HP6zzs

 

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και ο πλέον κατάλληλος αγωνιστικός χώρος, αλλα τέτοιος παραμένει και για τους 22 ποδοσφαιριστές. Ούτε στους Προσκυνητές δεν επιθυμούν να καταπονούνται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού το χορτάρι είναι πλαστικό, αλλά δεν υπήρχε κάποια άλλη λύση.

Την Κυριακή στις 15:00 λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής που ανοίγει τις πύλες του, ένας θεσμός στον οποίον στην Δόξα Προσκυνητών δεν έχουν ως προτεραιότητα, καθώς ο μεγάλος στόχος είναι η παραμονή.

Στο ματς με τον Εορδαϊκό, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στα 5 πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως ακόμα και τσι φυσικά η Δόξα δεν πάει για να .. χάσει και το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και …. η συνέντευξη τύπου μετά …

Η διοίκηση της Δόξας Προσκυνητών αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ για το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, απόφαση που βοηθά τον κόσμο της Κομοτηνής να δώσει βροντερό παρόν ..

Share it