Search

Μετά τον Χρήστο και η… Κατερίνα Λισγάρα στην Ξάνθη! Απο την Ροδόπη στις Βασίλισσες της Θράκης

Σε μια εξαιρετική μεταγραφή προχωρούν οι Βασίλισσες Θράκης που εντάσσουν στο δυναμικό τους την Κατερίνα Λισγάρα, ξαδέρφη του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Χρήστου.

lisgara-katerinaΗ Λισγάρα που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην γειτονική Ροδόπη ’87, έχοντας γεμάτες χρονιές, έρχεται να ενισχύσει τις Βασίλισσες της Θράκης ενόψει τις έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Η φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Θράκης αγωνίζεται με άνεση τόσο στο κέντρο, δεξί χαφ, όσο και στην επίθεση. Ενώ πέρσι ήταν μέλος της Μεικτής Θράκης που μετείχε στο Βαλκανικό Κύπελλο της Αλεξανδρούπολης.

Πριν την Ροδόπη ’87 η Λισγάρα αγωνιζόταν στις Ελπίδες Ιωαννίνων, απ’ όπου και κατάγεται, με την φανέλα της οποίας μάλιστα σκόραρε 17 τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Απο εκεί πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα 2011 με την φανέλα των οποίων στην Β’ Εθνική σημείωσε 10 τέρματα. Πέρσι  με την φανέλα της Ροδόπης αγωνίστηκε 14 παιχνίδια πετυχαίνοντας δύο τέρματα έχοντας όμως και αρκετές ασίστ και συμμετοχή στα περισσότερα τέρματα της ομάδας.

Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή της Ξανθιώτικης ομάδας απο την ομάδα της Κομοτηνής μετά της Γεωργία Στυρακάρα και Έφη Παπαδάκη. Θυμηθείτε τα 5+2 νέα αποκτήματα της Ξανθιώτικης ομάδας που με την Λισγάρα γίνονται…5+3

Share it