Search

Όλα μηδέν στο παιχνίδι της Δόξας Σώστη με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι παρευρέθηκαν στην έδρα της Δόξας Σώστη, καθώς γηπεδούχοι αλλά και φιλοξενούμενοι απέδωσαν κακό ποδόσφαιρο, με τις άμυνες να είναι αυτές που κυριάρχησαν.

Το παιχνίδι αναμενόταν ντέρμπι καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ως στόχο τις πάνω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και έτσι ήτα. Ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, αφού οι δύο ομάδες έμεναν κλεισμένες στο καβούκι τους, με σκοπό να διαφυλάξουν να νώτα τους κρατώντας απαραβίαστη την εστία τους.

Στο πρώτο ημίχρονο η πιο αξιόλογη στιγμή ήταν ένα σουτ του Παπουτσή στο ημίωρο το οποίο πέρασε λίγο έξω απ’ την εστία του Παπαγιωργάκη, ενώ στο δεύτερο πρώτος απείλησε ο Σπάρτακος με το σουτ του Πασαλίδη τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.Μμε τη συμπλήρωση μια ώρας παιχνιδιού ο Ανδρίκου με σου προσπάθησε να απειλήσηει την εστία του Σπάρακου δίχως αποτέλεσμα, με την μεγαλύτερη ευκαιρία να καταγράφεται στο 73 και να ανήκει στους φιλοξενούμενους. Μοιραίος παίχτης ο Καπετάνος που δεν μπόρεσε με εξουδετερωμένο τον Χατζηισαάκ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σώστη, με τον Τέφο σαν από μηχανής θεός, να σώζει την ομάδα του.

Όσον αφορά τους διαιτητές ο Δρακίδης άφησε πολλές φορές την μπάλα να παιχτεί, επιτρέποντας κάποιες φορές και το σκληρό παιχνίδι, ενώ οι επόπτες δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Διαιτητές:

Δρακίδης, Χούσκογλου, Γκιόσης

Συνθέσεις:

Δόξα Σώστη (Καμενίδης): Χατζηισαάκ, Κελεσίδης, Τέφος, Κυπαρισούδης, Λάβδας, Μουρτοπαλλας, Μουσταφά, Αδρίκου, Σιοζίος, Βαϊόπουλος

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Μπαχαρίδης): Παπαγιωργάκης, Πασαλίδης, Χαρταλάμης, Κουτσουκανίδης, Μυρτέζας, Σεφέρης, Πασαλίδης, Φιλών, Γκέγκας, Κατσαρός, Καπετάνος

Share it