Search

Για την έκπληξη στην Καλαμαριά η Δόξα Προσκυνητών (16:00 LIVE SportsAddict)

Αναχώρησε πριν λίγη ώρα(09:30 περίπου) απ’ την Κομοτηνή η αποστολή της Δόξας Προσκυνητών για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά. Με καλή ψυχολογία και θετική αύρα που έφερε στις τάξεις της ομάδας η νίκη, αλλά κυρίως η πολύ καλή εμφάνιση στο Ενωσιακό γήπεδο και το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, η Δόξα Προσκυνητών κόντρα σ’  ένα απ’ τα μεγαλύτερα φαβορί, θέλει να αλλάξει τον ρου των εκτός έδρας εμφανίσεων της.

Τα 9 γκολ που έχει δεχτεί η Δόξα Προσκυνητών είναι πολλά σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις και να ‘ρθει κάτι θετικό απ’ το σημερινό παιχνίδι, προϋποθέτει μεγαλύτερη συγκέντρωση, άριστη αμυντική λειτουργία, αλληλοκαλύψεις και τις συνήθεις αντεπιθέσεις-φωτιά, στις οποίες όμως οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Προσκυνητών πρέπει να ναι πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια.

Με 19 παίκτες στην αποστολή (θυμηθείτε εδώ) αλλά χωρίς τον Βάσκο (εδώ) και με τον Εμρέ να μπαίνει τελικά στην αποστολή πηγαίνει στην Καλαμαριά η Δόξα Προσκυνητών.

Οι «Πόντιοι» απ’ την πλευρά αντιμετωπίζουν μόνο ένα πρόβλημα, αυτό του Καλογέρη (εδώ).

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Φωτιάς, Κεσίσογλου, Δεμερτζής απ’ την ΈΠΣ Πέλλας.

Για το παιχνίδι της Δόξας Προσκυνητών με τον Απόλλωνα Καμαριάς, όπως φυσικά και γι’ αυτό του Ορφέα στο Παραλίμνι κόντρα στουν Απόλλωνα θα ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό μέσω του LIVE του SportsAddict.gr, ενώ θα πληροφορείστε το σκορ από κάθε γήπεδο του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Share it