Search

Αναμενόμενη ήττα στην Καλαμαριά …

Να μην την πατήσει όπως στα δύο παιχνίδια με τον ΑΟ Καβάλας και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, επεδίωκε η Δόξα Προσκυνητών, όμως δυστυχώς γι’  αυτήν αποδείχτηκε και η αναμέτρηση με τους Πόντιους .. καρμπόν όσον αφορά τα 20 πρώτα λετπα. Μέχρι το εικοσάλετο  η Δόξα ήταν – για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς – ήδη πίσω στο σκορ με δύο γκολ και ο Γιάννης Κλειτσιώτης, έβλεπε να γίνεται αυτό που ήθελε να αποφύγει.

Με τον Απόλλωνα να είχει ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Συμελίδη και τον Κυβελίδη ουσιαστικα να τελειώνει το ματς απ’ το εικοσάλεπτο, το θέμα ήταν να μην καταρρεύσει η Δόξα και να σταθεί αξιοπρεπώς στο ματς, διεκδικώντας ότι καλύτερο. Το θετικό ήταν πως πράγματι κατάρρευση δεν επήλθε, με τους Προσκυνητές να προσπαθούν να ισορροπήσουν. Οι γηπεδούχοι όμως όντας ποιοτικότεροι και με τον αέρα των δύο τερμάτων δεν έχασαν σε κανένα σημείο τον έλεγχο τους ματς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 2-0 στα αποδυτήρα.

Στο δεύτερο, ημίχρονο πάλι οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν όπως έπρεπε με τον πόποβιτς απ’ τα 11 βήματα να κάνει το 3-0 μετατρέποντας το ματς σε τυπική διαδικασία. Μέχρι την λήξη, οι Πόντιοι είχαν τρεις ακόμη πολύ καλές στιγμές, που σταμάτησαν στα δοκάρια του Αγγελόπουλου, με την Δόξα Προσκυνητών να μειώνει με τον Γιαννακιτσίδη στο 85ο λκεπτό.

Η Δόξα Προσκυνητών έτσι έφυγε με άδεια χέρια, από ένα ματς βέβαια που απ’ την αρχή της σεζόν δεν υπολόγιζε κάτι. Με λίγα λόγια ήταν ήττα εντός προγράμματος.

Το δυστύχημα βέβαια είναι πως σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς, χάνει το παιχνίδι ουσιαστικά απ’ τα πρώτα λεπτά και αυτοό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσει τις επόμενες αγωνιστικές ..

Υ..Γ. Ο Δραγανίδης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά από μία σύγκρουση και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε. Ο τραυματισμός του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες ..

 

Απόλλων Καλαμαριάς (Καλαϊτζίδης): Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης(25’ Ρόβας), Καπίας, Καλαϊτζίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου (14’ Φάμπιο), Πόποβιτς (82’ Λιόνης)

Δόξα Προσκυνητών(Κλειτσιώτης): Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Μόσχος, Κίτσος, Λέφης, Τρίχας, Μουζασβίλι, Δραγανίδης (46’ Ανυφαντάκης), Γιανακιτσίδης, Κλης, Ιωαννίδης (86’ Θωμάς)

Share it