Search

Με το δεξί η πρεμιέρα της Ασπίδας Ξάνθης στο πρωτάθλημα Κορασίδων με νίκη επί του Αίαντα στην Κομοτηνή

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Ασπίδα Ξάνθης έφυγε με το διπλό απο την Κομοτηνή, επικρατώντας του τοπικού Αίαντα με 28-60.

Οι παίκτριες του Νεδήμ Καρά Αχμέτ ουσιαστικά απειλήθηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο απο τις Κομοτηναίες, καθώς με την παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο τόσο σε επίθεση αλλά και με σεμιναριακού επιπέδου άμυνα δεν επέτρεψαν σε καμία περίπτωση στις παίκτριες του Αίαντα να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίες για την ομάδα της Ξάνθης η Χατζηχαλήλ και η Μοϋσένκο που τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα έχοντας όμως σε καλή μέρα όλες τις συμπαίκτριες τους που και σκόραραν αλλά ήταν και εξαιρετικά παραγωγικές στην άμυνα. Απο την γηπεδούχο ξεχώρισε μόνο η Δημουλά που πέτυχε 10 πόντους και η Δερμανλή με 8.

Διαιτητές: Παπαθεολόγου, Τριανταφύλλου

Δεκάλεπτα:7-10, 16-19(ημίχρονο), 22-43, 28-60.

ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Χάσαλης): Στογιαννίδου 2, Ψάθα 2, Μουζίν, Δημουλά 10, Τσάντα, Χασαν, Αλή 2, Καζάκου, Τζίκου-Καμακίδου 2, Δερμανλή 8, Δικμέ, Μεμέτ 2.

ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ(Καρα Αχμέτ Νεδήμ): Μαγγοπούλου 2,Παυλάκη 7, Ματζουράνη, Χειμαριώτη 2, Αντικουλάνη 7, Εμβέρ Σουλεϊμαν 2, Χατζηχαλήλ 16, Ιμπραχήμογλου 2, Ιωαννίδου 7, Μοϋσένκου 13,Πετρίδου, Μπατη 2

Share it