Search

Με στόχο την διατήρηση του αήττητου, εκτός έδρας, στο Παραλίμνι ο Ορφέας Ξάνθης(16:00 LIVE SportsAddict)

Πανέτοιμος για ακόμη μια πρόκληση είναι ο Ορφέας Ξάνθης, που μετά απο αρκετά χρόνια επιστρέφει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλων όχι για την Δ’ Εθνική αλλά πλέον για την Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Ξάνθης προέρχεται απο την πρώτη ήττα της χρονιάς, εντός έδρας απο την Δόξα Δράμας. Σε μια αναμέτρηση ωστόσο που η ομάδα του Ορφέα για 55′ λεπτά, μέχρι το πέναλτι και την αποβολή, ήταν κάτι παραπάνω απο ανταγωνιστικός απέναντι στον ιστορικό της αντίπαλο επιβεβαιόνοντας πως δεν πρόκειται να “πουλήσει” εύκολα το τομάρι του σε κανέναν αντίπαλο. Εκτός έδρας οι Ξανθιώτες μετά απο δύο ματς παραμένουν αήττητοι, μετρώντας δύο λευκές ισοπαλίες σε Θεσσαλονίκη με ΑΟ Καρδίας και Καβάλα με τον ιστορικό ΑΟΚ, και αυτό το θα προσπαθήσει και στο Παραλίμνι Σερρών την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την διατήρηση του αήττητου εκτός και γιατί όχι και την επίτευξη της πρώτης νίκης μακριά απο το σπίτι του.

Η ομάδα των Μπάμπη Χατζημεστή και Παναγιώτη Καμαράκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με δύο σημαντικά προβλήματα, τον τιμωρημένο Χακή Τζαμπάζ που αποβλήθηκε στο ματς με την Δόξα, και τον τραυματία Χαράλαμπο Θεοδωρίδη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν λόγω στρατού οι Χαλίλ Ιμπράμ, Καδήρ Κεχαγιά και Χωνεφτίδης. Στα θετικά η παρουσία των νεαρών Κυριάκου Κοντογιαννίδη και Οκάν Μεκερά. Δείτε την 21μελή αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας ΕΔΩ.

Από τη Μακεδονία προέρχεται η τριπλέτα που ορίστηκε να διευθύνει την συνάντηση του Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης, πιο συγκεκριμένα διαιτητής θα είναι ο Μηλιάδης με βοηθούς τους Αϊνάλη και Μιχαηλίδη. Θυμηθείτε τους διαιτητές σε όλες της αναμετρήσεις της αγωνιστικής ΕΔΩ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 1Ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Για το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης στο Παραλίμνι, όπως φυσικά και γι’ αυτό των Προσκυνητών στην έδρα του Απόλλων Καλαμαριάς θα ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό μέσω του LIVE του SportsAddict.gr, ενώ θα πληροφορείστε το σκορ από κάθε γήπεδο του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής. Συντονιστείτε απο τις τρεις και μάθετε πρώτος όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής…

Share it