Search

Πρώην παιχταράς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σταματά απ’ την Εθνική του ομάδα!

Την απόσυρση του απ’ την Εθνική ομάδα του Καναδά αποφάσισε ο πρώην διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γκάβιν Σμιτ. Ο Καναδός αγωνίστηκε στην Αλεξανδρούπολη την περίοδο 2007-2008 και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλο το πρωτάθλημα.

Την απόφαση του 3οχρονου αθλητή, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία βόλεϊ του Καναδά, η οποία είχε εξαιρετική παρουσία στους Ολυμπιακούς του Ρίο, κατακτώντας την 5η θέση.

smit

Ο ίδιος ο πρώην αθλητής του Εθνικού σχετικά με την αποχώρησή του απ’ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, τόνισε: «Αυτό που προέχει είναι να προσπαθήσω να παραμείνω υγιής και να τιμήσω το συμβόλαιο μου με την ομάδα μου στην Πολωνία. Δεν αποτελεί μυστικό ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών αγωνίστηκα παρά κάποιους τραυματισμούς και για αυτό μετά από λίγη ξεκούραση θέλω να τελειώσω τη φετινή σεζόν. Μου αρέσει να αγωνίζομαι για τον Καναδά και μου αρέσει να παίζω να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Θα είναι ασφαλώς μια μεγάλη αλλαγή για μένα και δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι ευκολο. Δεν θα συνεχίζω να παίζω στην Εθνική, αλλά ελπίζω πως θα συνεχίσω να την παρακολουθώ από κοντά, ώστε με την στήριξη και τη βοήθειά μου να συνεχίσει το άθλημα να προοδεύει»

 

Share it