Search

Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0: Βελτιωμένος ο Πανθρακικός στις Σέρρες

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Πανσερραϊκός και Πανθρακικός στις Σέρρες με την ομάδα της Κομοτηνής να εμφανίζεται για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά απ’ αυτό με τον Άρη, θετικά δείγματα γραφής. Βελτιώνοντας την αμυντικής τους λειτουργία και δίχως να δεχτούν φάσεις απ’ τους γηπεδούχους, Γκαραβέλης αρχικά και Τζελέπης έπειτα, κατάφεραν να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους.

Οι πράσινοι μάλιστα ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να προηγηθούν με τον Γαβριηλίδη, το σουτ όμως του παίκτη του Πανθρακικού πέρασε λίγο έξω, με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Παπαδημητρίου στο πρώτο και τον Κτιστόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο.

Πανθρακικός (Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης(Τζελέπης 73′), Πολύμος, Μυρθιανός, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Ρομπέρ, Χαλκιαδάκης(Κουσίδης 83′), Κάρδαρης, Νικόλτσης(Πλέγγας 62)

Πανσερραϊκός (Διλμπέρης) :Μέλκα, Τσουβαλτζίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης(Τζέση 75′), Σιάκκας (Τσιμίκας 53′), Κάκκο(Τάντιτς 71′), Ρούτσης(Παναγιωτίδης 77′), Κανούλας(Στέβιτς 59′), Χατζηδημητρίου(Κτιστόπουλος70′), Τσούτσης(Ανδρέου 83′)

Share it