Search

Σφίγγει τα δόντια για να αγωνιστεί ο Ανδρεάδης! Ετοιμοπόλεμοι οι άλλοι τρεις 3 Εβρίτες! (19:00, ΕΡΤ1)

Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα για την Εθνική ομάδα βόλει, που σήμερα στις στις 19:00 θα υποδεχτεί στην Κοζάνη την Ισπανία, με σκοπό να αντιστρέψει το 3-0 του πρώτου γύρου και να πάρει αυτή το «χρυσό» εισιτήριο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μόνο εύκολη πάντως δεν είναι η αποστολή της ομάδας του Σ. Δρίκου, οι παίκτες του οποίου πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Μέσα σ’ αυτούς – και ίσως μάλιστα είναι περισσότεροι απ’ τους μισούς στο βασικό σχήμα- συγκαταλέγονται και τέσσερις Εβρίτες.

Τζούριτς-Ανδρεάδης-Γκαράς-Κουμεντάκης θα αποτελέσουν βαρόμετρο για διακύμανση του σκορ και την τελική έκβαση του αγώνα, με μόνα ερωτηματικά να είναι οι Ανδρεάδης και Γκαράς, αφού ο πρώτος έκανε ατομικό χθες αλλά όπως δήλωσε θα σφίξει τα δόντια και θ’  αγωνιστεί ενώ και ο δεύτερος προέρχεται από τραυματισμό.

Εφόσον οι Εβρίτες και όλοι φυσικά οι υπόλοιποι διεθνείς πιάσουν την απόδοση που είχαν στην Αμβέρσα, τίποτα δεν είναι απίθανο  και ίσως η Εθνική πανηγυρίσε μια ιστορική πρόκριση σε Euro για πρώτη φορά μετά το 2009.

Share it