Search

Βασικός ο Καμαρά στο ματς με Κανάδα και με το που έγινε αλλαγή η Μαυριτανία…κατέρρευσε!

Φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Καναδά στο Μαρακές έδωσε η Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας του μέσου της Ξάνθης Κάσα Καμαρά. με τους Αφρικανούς να χάνουν με 3-0

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όσο ο μέσος της Ξάνθης αγωνιζόταν για τους Μαυριτανούς η ομάδα της Αφρικής κόντραρε στα ίσα τους Καναδούς με το 0-0 να μένει μέχρι το 50′.

Μόλις όμως ο Καμαρά έγινε αλλαγή, καθώς ήθελε να του δώσει ανάσες και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Μαυριτανίας Κορεντίν Μάρτινς, η ομάδα της Μαυριτανίας κατέρρευσε στην κυριολεξία καθώς δέχτηκε σε 6′ λεπτά τρία τέρματα! Αρχικά στο 52′ με τέρμα του Ρίκετς, εν συνεχεία στο 55′ με τέρμα του Στίβεν Βιτόρια και τέλος στο 58′ με τον Χαμπέρ να κάνει το 3-0 που έμεινε μέχρι και το τέλος.

Ο Κάσα που στα τελευταία μάτς έχει αρχίσει να κερδίζει πόντους και στην Ξάνθη, με τον Λουτσέσκου να τον ξεκινά βασικό, δείχνει πόσο σημαντικός είναι και για την Εθνική του καθώς με το που έγινε αλλαγή η ομάδα του δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις των Καναδών. Ο Καμαρά αγωνίστηκε με το νούμερο 6.

Share it