Search

Νίκη 3Χ3 στα φιλικά, επικράτησε και της Βύσσας (photos)

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια πέτυχε η Νίκη Αλεξανδρούπολης καθώς μετά από αυτές με την Καβάλα, επικράτησε με 3-1 σετ και του ΑΟ Νέας Βύσσας στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Αυτό ήταν το πρώτο, αλλά όχι το τελευταίο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για φέτος αφού αύριο η Βύσσα θα φιλοξενήσει με τη σειρά της τη Νίκη, την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Διαβαλκανικό Τουρνουά που ετοιμάζει ο σύλλογος του Βόρειου Έβρου, ενώ θα αναμετρηθούν δύο φορές και στο πρωτάθλημα της Α2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη ήταν κυρίαρχα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά και οι φιλοξενούμενες είχαν πάρα πολύ καλά διαστήματα. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε καλά παίρνοντας προβάδισμα 9-5 στο 1ο σετ, αλλά οι αθλήτριες του Τάσου Βλασακίδη απάντησαν περνόντας μπροστά στο σκορ με 11-10. Τελικά η Νίκη έκανε το 1-0 με 25-22 και πήρε πιο εύκολα τα επόμενα δύο σετ. Έκανε το 2-0 με 25-16 και το 3-0 με 25-19. Μετά από κοινή απόφαση των δύο προπονητών παίχτηκε και 4ο σετ, το οποίο και κατέκτησε η Βύσσα με 15-9.

Για τη Νίκη βασικές ξεκίνησαν οι: Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Σιούγγαρη, Καράμπαλη, Παρισάκη, Χαρισιάδου, λ- Λυμπεροπούλου. Αλλαγές: Ζυγερίδου, Καλογεροπούλου, Νικολάου, Πρόκτερ, Τζήλλα, Λογαρά, Αργύρη.

Για τη Βύσσα τον αγώνα άρχισαν οι: Παπαστεφάνου, Μέλκα, Παπαδοπούλου, Λελεντζή, Σταματοπούλου, Μαλούκου, Σπυροπούλου, λ- Κωνσταντινίδου. Αλλαγές: Δεβετζή, Ξανθοπούλου.

Δείτε εικόνες από τον αγώνα μέσα από το φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Share it