Search

Διαβαλκανικό τουρνουά γυναικείου βόλεϊ στη Νέα Βύσσα!

Ο Α.Ο. Νέας Βύσσας, που πανηγύρισε φέτος την άνοδό της στην Ας κατηγορία του πρωταθλήματος, διοργανώνει μαζί με τον Δήμο Ορεστιάδας,  το 3ο Διαβαλκανικό τουρνουά  το τριήμερο 14 με 16 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Βύσσας «Σοφία Κανίδου»

Εκτός απ’ τη διοργανώτρια Νέα Βύσσα, στο τουρνουά θα λάβει μέρος και η έτερη ομάδα του Ν. Έβρου στην Α2, η Νίκη Αλεξανδρούπολης, καθώς επίσης και δύο ομάδες απ’ το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Βαλκανική χερσόνησο.

Η μία θα είναι η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας,  Μαρίτσα Πλόβντιβ και η άλλη η Ζασλόν από την Σερβία. Η συμμετοχή ομάδων του εξωτερικού, ανεβάζει τόσο το πρεστίζ όσο και το αγωνιστικό επίπεδο των αναμετρήσεων, με τους προπονητές της Βύσσας και της Νίκης να έχουν την ευκαρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα,

Το τουρνουά θα αποτελέσει μια πρώτης τάξης ευκαιρία το φίλαθλο κοινό της Βύσσας, της Ορεστιάδας αλλά και των γύρω περιοχών, να απολαύσει ωραία παιχνίδια, ενισχύοντας παράλληλα την ομάδα της περιοχής τους που θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α2.

Share it