Search

Στο Προξενείο Αδριανούπολης ο ΠΑΣ Ρήσος Ορεστιάδας (photos)

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρήσος Ορεστιάδας με εκπροσώπους τον πρόεδρο Χρήστο Λεβέντη και τον αντιπρόεδρο Γρηγόρη Αζορίδη, επισκέφθηκε το Προξενείο της Ανδριανούπολης στην Τουρκία.

Το δελτίο Τύπου:

Ο ΠΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΡΗΣΟΣ στα πλαίσια των υποχρεώσεων του με βάση την καλλιέργεια σχέσεων και φιλίας πραγματοποίησε με εκπροσώπους τον πρόεδρο ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΡΗΣΤΟ και αντιπρόεδρο ΑΖΟΡΙΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ του συλλόγου μας επίσκεψη γνωριμίας στο Προξενείο Αδριανούπολης(Η περιφέρεια δικαιοδοσίας του Προξενείου Αδριανούπολης περιλαμβάνει τους ακόλουθους νομούς της Τουρκίας: Αδριανούπολη (Edirne), Σαράντα Εκκλησιές (Kırklareli), Ραιδεστός Tekirdağ), και συνομίλησε με την κα. Εύη Χαριτίδου Πρόξενο της Ελλάδας.

Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε την κα.Πρόξενο για τον σύλλογό μας και τις δράσεις του τόσο εντός Ελλάδος αλλά και με τις γείτονες χώρες Τουρκία και Βουλγαρία.

Συζητήθηκαν επίσης και θέματα τουρισμού μεταξύ των δυο χωρών Ελλάδας-Τουρκίας, πάντα με βάση και γνώμονα την αγάπη μας για το ποδήλατο, και πως μπορούμε αυτά να τα αναπτύξουμε περαιτέρω σε συνεργασία αμέριστης συμπαράστασης και βοήθειας του Προξενιού μας.

Επιπλέον με αφορμή τον «2ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΜΝΗΜΕΙΩΝ Β ΕΒΡΟΥ» στις 09/10/2016 για τον οποίο μας δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσουμε σχετικά παραδώσαμε και την πρόσκληση καλέσματος της κας. Προξένου της Ελλάδας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κα. Πρόξενο και όλο το επιτελείο του Προξενείου μας στην Αδριανούπολη για την φιλοξενία που μας παρείχαν.

Φύγαμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων γιατί γνωρίσαμε πραγματικά έναν αξιόλογο άνθρωπο και πρεσβευτή της χώρας μας στην γείτονα χώρα.

Τους ευχαριστούμε πολύ!!

Share it