Search

Στους “8” του Κυπέλλου με χορταστική… εννιάρα κόντρα στην Βιστωνίδα ο Άρης Αβάτου;

Η ομάδα της Βιστωνίδας είναι η μοναδική που μέχρι τώρα κατάφερε να κόψει βαθμούς απο την ομάδα του Άρη Αβάτου, ισοπαλία με 3-3 στην πρεμιέρα, και όλοι περίμεναν με ενδιαφέρον την συνάντηση των δύο για το Κύπελλο, εκεί όμως η ομάδα του Αβάτου δεν… αστειευόταν και έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην ομάδα της Βιστωνίδας κερδίζοντας με 9-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το ματς απο τα πρώτα κιόλας λεπτά ασκώντας τρομερή πίεση στο νεανικό σχήμα της Βιστωνίδας, καταφέροντας αυτή την πίεση να την μετουσιώσουν σε γκολ με την συμπλήρωση 5′ λεπτών αγώνα με τον Γιώργο(Τζότζος)Βασιλειάδη να ανοίγει το σκορ. Στο πρώτο τέταρτο το σκορ ήταν ήδη 3-0 για την ομάδα του Αβάτου με τον Πάρη Κοτόπουλο στο 10′ και στο 15′ να σκοράρει για την ομάδα του. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 30′ όταν ο Στέφανος Αγγελίδης μείωσε με σουτ σε 3-1, με τον Κοτόπουλο ωστόσο να είναι αυτός που…είπε την τελευταία κουβέντα για το πρώτο μέρος και με σουτ στο 43′ να σημειώνει χατ τρικ διαμορφώνοντας παράλληλα το 4-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Παρά το ευρύ σκορ οι παίκτες του Αβάτου δεν κατέβασαν ταχύτητα και συνέχισαν στον ίδιο υψηλό ρυθμό θέλοντας να προσφέρουν καλό θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο των Μαγγάνων, και μέσα σε ένα 20′ λεπτό περίπου σκόραραν ακόμη τρία τέρματα. Στο 50′ ο Γιώργος(Τζοότζος) Βασιλειάδης σκόραρε για το 5-1, ενώ 6′ λεπτά αργότερα ο Τάσος Δεσύλλας ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 6-1, με τον Γιώργο(Τζότζος) Βασιλειάδης στο 63′ να κάνει και αυτός χατ τρικ κάνοντας το 7-1. Στο 80′ ο Δημήτρης Εφεντόπουλος έκανε το 8-1 για να έρθει στο 88′ ο Γιώργος(Τζότζος) Βασιλειάδης με σουτ να πετύχει το τέταρτο προσωπικό του και ένατο για την ομάδα του τέρμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Καλοπήτας με βοηθούς τους Σάββα Κωνσταντινίδη και Σταύρο Μαγγίνα.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Ράπτης, Βασιλειάδης Γ.(70′ Ντουμπάν Τουράν), Δασκαλάκης, Κούτρας, Παπαδιώτης, Σουκρήογλου(55′ Ταχτσίδης), Λαζαρίδης, Ξανθόπουλος, Κοτόπουλος(55′ Εφεντόπουλος), Δεσύλλας, Βασιλειάδης Γ.(τζότζος)

ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Γιουνούζογλου, Αγγελίδης στ., Καζάκος, Τζεβελέκης Ζαχ., Δρακίδης, Μαμαλίγκατζης, Καραμεταξάς(46′ Ζυρινίδης), Ταίρης(61′ Φραγκούλης), Ξενιτίδης, Τσάνι(77′ Κακουλίδης), Θεοδωρίδης Κ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Share it