Search

Τα βρήκε σκούρα ο Νέστος Κύρνου στο ντέρμπι του κάμπου με την Κεντητή που χρειάστηκε τα πέναλτι!

Παιχνίδι διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης με τρομερό θέαμα, οκτώ γκολ, μερικά εξ’ αυτών εντυπωσιακά, και εκπληκτικό ρυθμό που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων αμείωτο μέχρι και το φινάλε, με την ομάδα του Νέστου Κύρνου να είναι αυτή που στο τέλος πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην Κεντητή.

Το παιχνίδι ήταν άκρως εντυπωσιακό και ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια, άλλωστε μιλάμε για γειτονικό ντέρμπι του Δήμου Τοπείρου στον κάμπο, με την ομάδα του Κύρνου να είναι αυτή που άνοιξε το σκορ με σουτ του Βελήογλου Μπερκάν στο 37′ και ενώ ήδη είχαν χαθεί καλές στιγμές και  για τις δύο ομάδες. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ με τον προπονητή- παίκτη των φιλοξενούμενων Αχμέτογλου Αμέτ να κερδίζει πέναλτι, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

kyrnos-kentiti1

Στην επανάληψη και στο 76′ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα όταν σε ανατροπή του Βελήογλου Μπαϊράμ απο τον Αλη Κιοτσούκ ο Κύρνος κέρδισε πέναλτι με τον Χαλίτογλου Ουγούρ να ευστοχεί για το 2-1. Όπως στο πρώτο έτσι και τώρα οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα με υπέροχο διαγώνιο βολέ στην κίνηση του Βασίλη Μελέτη ισοφάρισαν σε 2-2. Μάλιστα η ομάδα της Κεντητής που αγωνίζεται μια κατηγορία χαμηλότερα πήγε να κάνει την έκπληξη κάνοντας το 2-3 στο 90′ όταν μετά απο σέντρα ο Ρασήτ Ενίς με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα, με τους γηπεδούχους όμως να… χτυπούν στο φινάλε όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Χαλίτογλου ο Νίκος Κελλίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3 και έστειλε το ματς στην παράταση.

kyrnos-kentiti2

Στην παράταση παρά την κούραση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων το ματς ήταν εξαιρετικό, με τους φιλοξενούμενους να “παγώνουν” τον Κύρνο με την συμπλήρωση 11′ λεπτών στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης χάρις σε μακρινό σουτ του Μελέτη και λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας απο τον τερματοφύλακα για το 3-4. Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Κεντητή θα πάρει μια τεράστια πρόκριση η ομάδα του Κύρνου έδειξε πως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα! Στο 118′, δύο λεπτά δηλαδή πριν το τέλος, ο Τριανταφυλλάκης με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-4, στέλνοντας το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί μετά απο 12 εκτελέσεις πέναλτι οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 6-5, με τον Μεμέτογλου Μεμέτ να αποκρούει το 12ο χτύπημα και την εκτέλεση του Ταϊφούν Αλατζά δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του. Για την ομάδα του Κύρνου σκόραραν οι: Χαλίτογλου Ουγούρ, Νίκος Κελλίδης, Βελήογλου Μπαϊράμ, Τριανταφυλλάκης, Μουζαφέρ Μουζαφέρ, Ταχήρογλου Αλπάι. Ενώ για την ομάδα της Κεντητής ευστόχησαν οι: Ρασή Ενίς, Μελέτης, Αχμέτογλου Αμέτ, Ισμέτογλου Ονούρ, Ραμαδάν Ουφούκ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλος και Ιρφάν Οτουζμπίρ.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελλίδης): Μεμέτογλου, Χουσείν Μπερκέ, Σερίφουγλου, Χασάν Ορτσούν, Μουζαφέρ, Τριανταφυλλάκης, Ταχίρ Ιμ.(46′ Κελλίδης Ν.), Βελήογλου Μπαϊρ., Βελήογλου Μπερκέ(70′ Μπεσίμογλου Ταχσίν, 91′ Ταχήρογλου Αλπάι), Χαλίτογλου Ουγούρ, Μουμίν Μπατακάν

ΚΕΝΤΗΤΗ(Αχμέτογλου Αμέτ): Δομπράκης, Γιουσούφογλου, Αλατζά Ταϊφ., Αλή Κιουτσούκ, Σαδολυάχ(46′ Καραοσμάν Νετζ.), Μελέτης, Ριντά Ραμαδάν(46′ Ραμαδάν Ουφούκ), Ισμέτογλου Ονούρ, Ρασήτ Ενίς, Τζελόγλου(77′ λ.τρ. Ιζέτογλου), Αχμέτογλου Αμέτ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Share it