Search

Θετικά δείγματα γραφής από Δημοκρίτειο και Κύκλωπες στο μεταξύ τους φιλικό

Φιλικό προετοιμασίας στην Κομοτηνή έδωσαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που θα αγωνίζονται του χρόνου στην Α2, με την ομάδα του Δημοκριτείου. Το φιλικό πιστοποίησε τις άριστες σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες. ενώ και στον αγωνιστικό χώρο οι αθλητές των δύο ομάδων δεν ξέφυγαν σε κανένα σημείο, δείχνοντας αντίθετα πολλές φορές εντός αγώνα, δείγματα fai play.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Ηλία Τάρες, μόλις στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της, έδειξε καλύτερα στοιχεία συγκριτικά με το πρώτο όπου ηττήθηκε απ’ την ομάδα της Δράμας. Δημοκρίτειο και Κύκλωπες βρίσκονταν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κοντά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους με κάποια ξεσπάσματα να προσπαθούν να  ανοίξουν την ψαλίδα, αλλά η ομάδα του Ιορδάνη Γιαννάκου κατάφερνε να διατηρείται μέσα στο ματς, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής 1-2 πόντων.
 Τελικά η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους Κύκλωπες να κερδίζουν το ματς με 25-27, με τον Ηλία Τάρες να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας του, η οποία ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 15 Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, του Β’ ομίλου. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες τους, τεστάροντας την αγωνιστική ετοιμότητα καθ’΄ενός ξεχωριστά αλλά και πως δένουν με το σύνολο. Στις εξέδρες του πανεπιστημιακού κλειστού γηπέδου της Κομοτηνής βρέθηκαν περίπου 50 θεατές, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο, αν αναλογιστούμε πως επρόκειτο για φιλικό.
Στην διεξαγωγή της αναμέτρησης βοήθησαν ο Πέτρος Ρότζιος ,αθλητής του Ζαφειράκη Νάουσας και ο Παράσχου Προκόπης, αθλητής της Δραμας 1986 οι οποίοι διεύθυναν τον αγώνα ως διαιτητές.
Στο τέλος, όλοι έφυγαν με χαμόγελα απ’ το γήπεδο. Δημοκρίτειο και Κύκλωπες έδειξαν τη θετική πλευρά του αθλήματος και πως ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός, υπάρχει για να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και να φεύγεις απ’ το γήπεδο χαμογελαστός, ανεξαρτήτως αν νικήσεις ή χάσεις ….
img_20160916_211352
Κύκλωπες (Ηλίας Τάρες): Θεοδώρου, Χαραλαμπίδης, Ξενοπανάγος, Σιέλκος,Καραβασίλης,Κωστόπουλος, Ξηρόπουλος, Ιβόσεβιτς,Τριτσίκας, Λιόντος, Επιτρόπου, Πιστόλας 
dimokriteio
Δημοκριτειο (Ιορδάνης Γιαννάκου): Πατσιαβάς, Απαζίδης, Βαρδάκας,Ξανθόπουλος,Κούπης,Τζουμάνης, Ρηγαλος, Γκουντούλας, Γιαννουλας, Γκάντιας, Βελκόπουλος, Σάκκος, Ντόι 

 

 

Share it