Search

Αποθεώθηκαν Μιχαλεντζάκης – Καλλιτσάρης στο 1ο ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου(+Pics)

Με αφορμή αυτή την ημέρα Σχολικού Αθλητισμού που εορτάστηκε την Δευτέρα, ο Σύλλογος καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου προσκάλεσε τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο στα 100 μ. πεταλούδας Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και τον προπονητή του Τάσο Καλλινσάρη να παραβρεθούν στις αθλητικές εκδηλώσεις και στις δράσεις που είχαν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα. Σκοπός του συλλόγου καθηγητών και των μαθητών του να τους τιμήσουν και να τους γνωρίσουν από κοντά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την θερμή υποδοχή του Δημοσθένη παρουσιάζοντας όλη την αθλητική του πορεία μέχρι τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο καθώς βέβαια και τον τελευταίο χρυσό αγώνα του και την τελετή της απονομής του χρυσού μεταλλίου .Οι μαθητές άκουσαν με μεγάλη προσοχή αυτά που τους είπε ο Δημοσθένης και ο προπονητής του ,’εγιναν ερωτήσεις σε πολύ καλό και θετικό κλίμα και πήραν απαντήσεις, ενώ πολλοί φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ό Δημοσθένης και ο Τάσος έκλεψαν τις καρδιές των μαθητών εντυπωσιάζοντάς τους και περνώντας τους το μήνυμα πως όταν θέλεις κάτι πολύ και προσπαθείς το πετυχαίνεις! Μετά απο όλα αυτά οι μαθητές συνέχισαν τις αθλητικές τους δραστηριότητες όπως παραολυμπιακά αγωνίσματα, παραδοσιακά παιχνίδια και ομαδικά αγωνίσματα

mixale1 mixale2 mixale3 mixale4 mixale6

Share it